3+ clanove pucaju ali aj nek ide za 6.15 unlucky
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!E bato moj niko od nas 3 nije u istoj fam fala bogu postoje logovi za to sve haahaaha3+ clanove pucaju ali aj nek ide za 6.15 unlucky
plus to ne vide se id svih koji su pucali i niko na tebe nije metak opalio talkba ti ne moze biti prihvacena i treba ti malo duzi pov gdje si ti pucao po nama takodjerE bato moj niko od nas 3 nije u istoj fam fala bogu postoje logovi za to sve haahaaha
a vi diete za nesto puno gore tkd ticulica
Ajde dete ne smaraj bezis u fam dvoriste jer radis RP2WIN jer nema paznje od roditelja pa mislis da si smesan i volis da zajebavas state mnogo si jadantakodjer duzi pov trazimo 8 sekundi pov smijesno?
didaa idi odgajaj djecu ne bahati se djeci didaAjde dete ne smaraj bezis u fam dvoriste jer radis RP2WIN jer nema paznje od roditelja pa mislis da si smesan i volis da zajebavas state mnogo si jadan
Smesan si brt iam 17 godina ako je to deda ja nezdidaa idi odgajaj djecu ne bahati se djeci dida
normlano ovo je igrica ne pravi zivotAjde dete ne smaraj bezis u fam dvoriste jer radis RP2WIN jer nema paznje od roditelja pa mislis da si smesan i volis da zajebavas state mnogo si jadan
Imamo isto godina a nazivas me djetetom npc uSmesan si brt iam 17 godina ako je to deda ja nez
vazi da imas 17 kinderu a koristis rec npc au...Imamo isto godina a nazivas me djetetom npc u
to sto si ti npc ne mjenja cinjenicu da ce zalba biti odbijena zbog pova od 8 sekundivazi da imas 17 kinderu a koristis rec npc au...
smesanto sto si ti npc ne mjenja cinjenicu da ce zalba biti odbijena zbog pova od 8 sekundi