Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Liam Borfirioo

Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam_RRT

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Teodor

2. Vaše godine: 16 godina

3. Vremenska zona: GMT +2

4. Prosjek online po danu: 7-8 sati.

5. Vaš Discord: cicibtw

6. Vaše ingame ime: Liam Borfirioo

7. Vaš ID: 2520

Dodatne informacije

1. Lider za: The Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Razlog 1: Želim biti vođa vagos bande jer je prošlo dosta vremena dok sam učio kako stvari funkcioniraju u gradu i funkcioniraju. Trebalo mi je nekoliko dana da naučim sve stvari i koncepte o Roleplayu. Sve od osnovnih do naprednih pravila. Sa ovom količinom iskustva i strasti prema organizaciji, siguran sam da bih mogao zaključiti uspješan mandat od 30 dana sa 100% terena!

• Razlog 2: Želim da se fokusiram na povećanje i unapređenje uloge kriminala dok sam i sam vođa bande. Više ću se fokusirati na situacije sa taocima, zajedno sa radnjama. Uzimanje talaca je najrealističniji način za postizanje zločina rp i svojom aktivnošću želim povećati teror vagosa u cijelom gradu kako bismo na kraju mogli biti proglašeni terorističkom ( ili crime ) organizacijom. Imam razne rp planove posložene u glavi kao što su šta da radim odmah nakon što dobijem termin, a šta ne. Dakle, ako dobijem da budem lider, cu postici mnogo i već možemo početi raditi eksploziju i odvesti vagos na vrh!

• Razlog 3: Zadržat ću vrlo dobar sistem bonusa za događaje i učiniti što je više moguće događaja u danu do kojeg će članovi moje bande uživati u rp-u kao kriminalnoj strani. Neću dozvoliti nikakvu toksičnost u mojoj bandi i ako se nađe onda direktno na crnoj listi. Također ću pokazivati novim ljudima kako sta funkcionise i podučavati ih čime će se i oni zabaviti i pobrinuti se da moja organizacija ne dobije nikakva upozorenja ( warn) ili verbala. Pokušaću da završim svoj mandat bez opomena/verbala. Imam potpuno povjerenje u sebe i svoje ljude da ćemo napraviti najbolji vagos termin ikada.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• 100% turf.​
  • 100% graffit profit​
  • Da dominiramo nad drugim bandama, ili cak šta više, pokušavati napraviti neku saradnju i napraviti zajedničkim snagama neke evente zajedno, kao što su, talačka, pljačka prodavnice itd...​
  • Kompletan termin ( ili mandat ) bez opomena/verbala.​
  • Angažovaćemo dobre pucače za turfanje.​
  • Promeniću sistem rangiranja. ( RANK SYSTEM )​
  • Povećati kriminalnu aktivnost u gradu.​
  • Pravicu da svaki član bande doživi naše članove organizacije kao brat i prijatelj.​
  • ITD...​
MOJ PREDLOG ZA NOVI RANKING SYSTEM.

Rank 1. Suspend
Rank 2. Newbie
Rank 3 : Graffiti Team
Rank 4 : Graffiti Leader
Rank 5: Shooter
Rank 6 : Druglord
Rank 7 : Clapper
Rank 8 : Gangster
Rank 9 : Event leader
Rank 10: Turfer ( Pucac koji zna da se puca )
Rank 11 : Ogs Vegos ( Clan u koga imamo poverenja )
Rank 12: Right Hand

Status
Not open for further replies.
Top Bottom