Locka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta je cudno dabl tapLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
ja msm da bi trabao duzi povLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
da double tap izprve kroz bugati i pogledaj kako je locko u prvom videuja msm da bi trabao duzi pov
Ovde se ne vidi ko te je ubioLocka na svog prijatelja u neobjasnjivoj brzini i jos ga hita time me i njegov drug one tappa kroz bugatti
double tap prosto ne izgleda moguce s'obzirom da se vidi da je health igraca nestao u istom trenutku cak i na usporenom snimku dok se na double tapovima obicno vidi to kako ide jedan pa drugi hit sa time sto u prvom nestane samo pola healtha a na drugom je igrac dovrsen sto bi jedino moglo biti objasnjeno da je igrac ubijen sokom i heavy sniperom sto ne verujem da je istinasta je cudno dabl tap
vidi se pauziraj i povecaj kontrast ili sta godOvde se ne vidi ko te je ubio
juuuuu jos 1 tjedanhmmm neke trke ovo ono
neka vide admini jel to bio bug u prvom videumozda je neki bag bio sa tvojim hp posto se desava da sli low a da ti pise da si u punom zdravlju
77nisam znao da je moguce dat 90 u glavu
sigurno sam imo 77 hpa i pit sok na komponentima je kriticno
Isk ja pijem jer mi treba za bp a i zabavnjije sa sokomsigurno sam imo 77 hpa i pit sok na komponentima je kriticno