Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Santa Blanca Cartel / Neformalna organizacija

Status
Not open for further replies.

Leon Alcapone

Active Member
Leader of unofficial org
Ime obitelji: Santa Blanca Cartel
Osnivac obitelji: Leon Alcapone
ID Osnivača: 56021
Broj Obiteljske kuće: 982
Discord osnivača obitelji: leon69

Logo Obitelji:

Obiteljski outfit:

Obiteljska priča:

Godina je bila 1999. Moj djed, legendarni kriminalac po imenu Darijo, osnovao je obiteljsku mafijašku organizaciju pod imenom Santa Blanca Cartel u srcu Los Angelesa. Njegova odlučnost za vlašću i bogatstvom vodila je obitelj u svijet kriminala, gdje su brzo stekli ugled i moć. Međutim, 2005. godine, naša obitelj je bila prisiljena napustiti Los Angeles zbog rastućeg pritiska lokalnih vlasti i rivalnih bandi. Preselili smo se u Los Santos, gdje smo pokušali iznova uspostaviti našu moćnu obitelj. Nesretno, 2008. godine, moj djed je ubijen u zasjedi, ostavljajući mojeg oca, Markusa, da preuzme vlast. Kao mladi nasljednik, suočio se s teškim izazovima i neprijateljima unutar i izvan obitelji. Usprkos izazovima, 2015. godine, došlo je do tragičnog gubitka kada je moj otac, Markus, preminuo od raka. U trenutku tuge i gubitka, naslijedio sam ulogu vođe obitelji, preuzimajući odgovornost za našu sudbinu. Boreći se s unutarnjim nesuglasicama i vanjskim prijetnjama, upoznao sam nove suradnike poput Patrika, Leona, Jokera 2010. godine. Naše suradnje i strategije postavile su temelje za obnovu moći obitelji . S mojom novom ulogom, nastavio sam jačati obitelj, proširujući naše utjecaje i osiguravajući našu dominaciju u kriminalnom podzemlju. Kroz hrabrost, mudrost i lojalnost naših saveznika, obitelj je ponovno uspjela zavladati Los Santosom, ostavljajući svoj trag u povijesti mafijaškog svijeta.

Rankovi Obitelji:

10. LIDER - Osnivač obitelji, lider, glava obitelji
9. CO LIDER - Su-osnivač obitelji, lider ima najviše povjerenja i ima jednaku vlast kao lider
8.FRIEND - Lider ima puno povjerenje u njega i daje mu vlast da vodi obitelj na evente
7. CO FRIEND - Član koji je aktivan i trudi se za obitelj i imamo dosta povjerenja u njega
6. GANGSTER - član koji se brine o nižim rankovima te u tom članu već stečemo više povjerenja
5. SANTA BLANCA CLAN - član koji je odgovoran za niže članove
4. GOOD GUY - član koji već radi fam poslove tj. koji se razvija
3. LOYAL MEMBER - član koji je postao već koristan svojoj obitelji
2. MEMBER - član koji tek upoznaje obitelj i ostale članove
1. Suspend - član koji je kažnjen

Pravila u obitelji:

1.1. Zabranjeno je krasti iz skladišta familjie
1.2. Discord je potreban
1.3. Poštovati više činova od svog
1.4. Zabranjeno je ići na pljačke bez Head of Staff ili višeg čina
1.5. Zabranjeno je pucanje između članova obitelji
1.6 . Obavezno nošenje uniformi na talačkama, ili na aktivnosti tj. robanje ili bilo koji event

Ciljevi:

⦁ Obogatiti se kao obitelj
⦁ Proširiti se po gradu
⦁ Biti dobar sa svima
⦁ Osvajanje raznih porodičnih događaja
⦁ Zarada novca od ilegalnih stvari
⦁ Kupovina porodičnih biznisa
⦁ Pronalazak iskusnih članova
⦁ Biti broj 1 u gradu

Zanimanja:

⦁ Robanje po getu i autoputu
⦁ Talačke
⦁ Pljačka vozila
⦁ Zauzimanje biznisa
⦁ Pljačke banke
⦁ Snimanje tržnog centra
⦁ Odlaženje na ostale evente poput rejtinga, zasjeda luke, RP tiket fabrike i ostalih...

Last edited:

Gerrito Malchiny

Player
Player
Trenutno ne mogu odobriti NEFORMALNU.

Imate 24h da uzmete RS player role kako bi mogli da dobijete role na diskordu.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Status
Not open for further replies.
Top Bottom