Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4,5h
5. Vaš Discord: filke111
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehric
7. Vaš ID: 57710
Dodatne informacije
1. Lider za..... Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- 1.1 Empatija i komunikacijske veštine: Kao lider, sposobnost da razumeš i povežeš se s pacijentima, osobljem i kolegama je ključna. Moja empatija omogućava da stvorim otvorenu i podržavajuću atmosfe. Koja bi mogla svima da donese dobro. Malo skrecem sa teme ali takodje ovo iskustvo sam stekao tako sto sam bio u ems-u dugo i znam kako stavri funkcionisu tako da sam se vec oformio i razradio taktiku koju cu da imam ako postanem lider...
- 1.2 Sposobnost donošenja odluka: U zdravstvu je važno brzo i efikasno donositi odluke. Moja analitička sposobnost i iskustvo u rešavanju problema omogućavaju mi da procenim situaciju, razmotrim sve aspekte i donesem odluke koje vode ka boljem kvalitetu rp-a. I da svi budu zadovoljni.
- 1.3 Vizija i inovacije: Kao lider, sposobnost da prepoznaš i implementiras nove ideje i prakse je ključna za napredakrp-a i bolnice. Moja proaktivnost u uvođenju inovacija može doprineti unapređenju usluga, povećanju efikasnosti i prilagođavanju bolnice novim izazovima u zdravstvu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2.1 Kao sto, sam gore napisao uveo bi nove inovacije, ne bi dozvolio konflikt izmedju clanova organizacije, redovno bi pravio konkurse za zaposljavanje de bi bilo ni malo lako uci, gde bi samo oni sa najmanje gresaka bili clan moje posade. Jel ja mislim da je EMS jedna od najvaznijih i najbitnijih organizacija na ovom serveru samim tim ne bi dozvolio da iko pravi greske i probleme unutar moje organizacije.
2.1 Kao sto, sam gore napisao uveo bi nove inovacije, ne bi dozvolio konflikt izmedju clanova organizacije, redovno bi pravio konkurse za zaposljavanje de bi bilo ni malo lako uci, gde bi samo oni sa najmanje gresaka bili clan moje posade. Jel ja mislim da je EMS jedna od najvaznijih i najbitnijih organizacija na ovom serveru samim tim ne bi dozvolio da iko pravi greske i probleme unutar moje organizacije.