moze pov od pocetka eventa
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bolje da cuvas panele tamo bukiju nego sto ides na event,razvalili smo vas 6v25 tako da paneli su vama jedina realna prica...
Pusa za vasbolje da cuvas panele tamo bukiju nego sto ides na event,razvalili smo vas 6v25 tako da paneli su vama jedina realna prica...
Juuuuu,mi smo bili taman lepo ispred zone al ne sekiraj se skylerr srce malo videcemo svee,Jos jednom pusa za vasssStanite iduci put malo blize zoni a ne da sa pola brda trcite i onda se pitate kako je netko stigao prije vas
decko pogledaj svoj pov vidis da ti 5secundi treba do zone skobaljuJuuuuu,mi smo bili taman lepo ispred zone al ne sekiraj se skylerr srce malo videcemo svee,Jos jednom pusa za vasss
Nemoj ti meni decko,drugo na krovu ste pre pocetka eventa.PUSAdecko pogledaj svoj pov vidis da ti 5secundi treba do zone skobalju
HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH JEL TI OVO PRVI EVENT U ZIVOTU??Nemoj ti meni decko,drugo na krovu ste pre pocetka eventa.PUSA
Drip vam salje pozdrave za najvernije fanoveHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH JEL TI OVO PRVI EVENT U
evo ti pov od pocetka eventamoze pov od pocetka eventa
dostavi ceo pov kako me ubijasevo ti pov od pocetka eventa
Ljubomorne duse mogu da gaala outfita strasno
Ju bjozje lazjarje kjakvjo je ovjo svjadjanjeLjubomorne duse mogu da ga
pacenik spava na forumu strasnoLjubomorne duse mogu da ga
Da te nisam cuo da lazara vredjas si cuopacenik spava na forumu strasno
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Tisinapacenik spava na forumu strasno