Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61748
Players nickname
Lerdy Walker
Suspect ID
62008,62345
Date of violation
Oct 6, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/EYXmeerhtuE?si=VNYKHfMRj1Y3av5v

lerdyy

Player
Player
bajo ako ima pov gde mi je brojao nek stavi ja sam stavio gde mi nije a on nek stavi gde jeste i tjt

Haziksanoladorionis

Player
Player
bajo ako ima pov gde mi je brojao nek stavi ja sam stavio gde mi nije a on nek stavi gde jeste i tjt
dobro zavrsi u demorgan kad ne razmisljas sta da ti kazem nadam se da ce administracija doneti pravilnu odluku i da ne moze svako da izigravam supermena u rp situaciju kad ide bez biografiju 2 vs 1 :devilish:

lerdyy

Player
Player
alo ti moras da shvatis da ja nisam krenuo da se pucam niti mi je namera to bila lepo sam dosao nisam hteo ni masinu nisma ni znao da je tu i oni ne broje mi pitam ih koji ste fem i oni pucaju??????????????????????????????????????????????????????????????????? je si skontao sad

lerdyy

Player
Player
a imam i jos jednu zalbu na njih tako da ono mogu sutra opet da ih kacim ali fora je sto ja ne bi nego ono bez razloga me ubijaju

lerdyy

Player
Player
black mailing ti je kad prisiljavas nekog da skloni zalbu npr ja tebi kazem povuci zalbu ili cu ja tebe okaciti

Haziksanoladorionis

Player
Player
black mailing ti je kad prisiljavas nekog da skloni zalbu npr ja tebi kazem povuci zalbu ili cu ja tebe okaciti
sad si rekao evo dokaz ja sam ugrozen zbog ove reci administrcijo molim vas reagujte sto brze bojim se da dobijem na na ovakav predivan projekat hvala unapred :love::cautious:

lerdyy

Player
Player
nisi ti upozoren nego sam ja rekao da mogu da kacim lika ali necu da ga kacim kontas ti to

Allen Sikter

Player
Player
Nakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati ovu zalbu
Dostavite POV cele situacije
imate rok 12h

Svaki offtop ako ga bude bice kaznjen​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom