By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cuje se da broji sekunde lagano uzivaj a ti fear ces da dobijes zato sto ulecujes tako bez strah u dvoriste pozdravsve u povu
svakako cuje se brojanje tako da ces ti da dobijes za fearbrojao je 1pa0 mora 5,4,3,2,1,0
svaako t iradis fear kontasnemoze samo 2 sekunde
pov se trazi za pov req se trazi za event bajoako je brojao nek stavi pov kako mi je brojao i tjt
dobro zavrsi u demorgan kad ne razmisljas sta da ti kazem nadam se da ce administracija doneti pravilnu odluku i da ne moze svako da izigravam supermena u rp situaciju kad ide bez biografiju 2 vs 1bajo ako ima pov gde mi je brojao nek stavi ja sam stavio gde mi nije a on nek stavi gde jeste i tjt
Molim da se kazni lepotan za Blackmailinga imam i jos jednu zalbu na njih tako da ono mogu sutra opet da ih kacim ali fora je sto ja ne bi nego ono bez razloga me ubijaju
sad si rekao evo dokaz ja sam ugrozen zbog ove reci administrcijo molim vas reagujte sto brze bojim se da dobijem na na ovakav predivan projekat hvala unapredblack mailing ti je kad prisiljavas nekog da skloni zalbu npr ja tebi kazem povuci zalbu ili cu ja tebe okaciti
pokazi povi jos mi je admin to potvrdio da nije blackmailing tako da ono