Resi breHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Tisina
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Resi breHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, Tisina
Jos se i vidi gde je vas u krugu bio kad je poceo bizevo ti pov od pocetka eventa
vladanjeeDa te nisam cuo da lazara vredjas si cuo
DaaaaJos se i vidi gde je vas u krugu bio kad je poceo biz
Bjozjevladanjee
Daaaa
decko vidi se da si u dripudostavi ceo pov kako me ubijas
Decko nisi ti krivdecko vidi se da si u dripu
nije bolest sve sto bolidecko vidi se da si u dripu
e to ne odlucujes ti jesi trazio pov od pocetka eventa ?dobio si ga sad bi ti da gledas cajanku kako sam te obrisao ko slinudostavi ceo pov kako me ubijas
tebra, na povu se vidi kako vam je igrac u krugu pre pocetka???evo ti pov od pocetka eventa
Gledacu ja tebe na bahame kad ne dostavis ceo pov kako se penjes na krov i ubijas me takodje se vidi kako vas je u krugu pocetka,Velika pusa za vase to ne odlucujes ti jesi trazio pov od pocetka eventa ?dobio si ga sad bi ti da gledas cajanku kako sam te obrisao ko slinu
jebem i ti tebi i lazaru majkuDa te nisam cuo da lazara vredjas si cuo
Opa,Jel tako znaci?jebem i ti tebi i lazaru majku
da jebem ti materOpa,Jel tako znaci?
Mozes samo da se sagnesda jebem ti mater
prvi put da igras richman mapu da ne znas da levo imas stepenice+ penjali su se u first personu jer je brze.Mozes samo da se sagnes
Srce dostavite pov kao sto je trazenoprvi put da igras richman mapu da ne znas da levo imas stepenice+ penjali su se u first personu jer je brze.
Mi lika s tim id-em nemamo u famNakon Pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati ovu zalbu
Zahtevam da ID 2762 dostavi POV cele situacije ovog eventa
ima rok 16h
Svaki offtop bit ce kaznjen