SVE U POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko ti je vako najdražiSVE U POV
Elmirko ti je vako najdraži
ne kenjaj debilko dovodis citere u svoju jakuzu ne znas ni sta je cancel roll, mozes nenadu samo da polizes levo jajepa dobro dostavi pov kad ti se zatrazi pa cemo videti sto se pravdas? kad imas pov...
matorac smiri se malo izadji malo napolje vidi kako izgleda suncepa dobro dostavi pov kad ti se zatrazi pa cemo videti sto se pravdas? kad imas pov...
Ajde batali tog momka šta će ti on jebo toklasicno govno iz yakuze oce da smesti banaj
MATOR SE NAZIVEO I PROZIVEO STO TI NECES ZA 30 ZIVOTA . I SAD KULIRAM UZ IGRICU A TI VIDI DAL TREBA VAZDUH DA VIDIS PICKICE MALAmatorac smiri se malo izadji malo napolje vidi kako izgleda sunce
OCISTIS MI PISTOLJ OVAJ MOJ. Svi me kacite za cit i ostale stvari ne mozete mi nista jer sam cist ne plasim se nicega bato samo udrite iovako udarate jer vam uzimamo sve zivo a tek cemo. Pozdrav od DEDEBrando nemoj mnogo da se kurcis, sa tim pederskim glasom jel ti jasno
a sad cu da ocistim sve tvoje citere u familiji Brando do sad sam cutao vise necu unistavate igru Brandonjaaa
Pistolj da ti ocistim ahahahahahah sta pricas decko da se nisi zaigrao malo, nisi ti nama uzeo nista niti ima sta ti da uzmes brando gagicu pozdravi drugare puno ajde da vidim to tek cemo hahaahah, lepo kazem pozdravi drugare...OCISTIS MI PISTOLJ OVAJ MOJ. Svi me kacite za cit i ostale stvari ne mozete mi nista jer sam cist ne plasim se nicega bato samo udrite iovako udarate jer vam uzimamo sve zivo a tek cemo. Pozdrav od DEDE
OCISTIS MI PISTOLJ OVAJ MOJ. Svi me kacite za cit i ostale stvari ne mozete mi nista jer sam cist ne plasim se nicega bato samo udrite iovako udarate jer vam uzimamo sve zivo a
pazi samo tu skriptu kada clinas, ima fora i da se ona nadje ne brini, nez sto su ti 3-4 drugara iz fama odbili pc check, nemas zivota druze kacite ljude za BAuzivaj