By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To je kad imas da skines igricu i samo se covek userava drugima u rp brao npcuSVE SE VIDI U POV SADA SAM PITAO NEMANJU JER SAM MU REKAO DA NAUCI DA MI PUSI KURAC I REKO JE DA TO NIJE 3.1 HVANA NA CITANJU
pa izgleda da jesi gle si profilni kindeksuTo je kad imas da skines igricu i samo se covek userava drugima u rp brao npcu
nez cemu kacis tu se svi poznajemo sam ti si tu doso i nes sviras cemu to brtpa izgleda da jesi gle si profilni kindeksu
vidi se da si glupzox da bog da ti sve zivo i divo crklo po kuci jebem li ti familiju nemogu od tebe da igram grand zato sto sta i da napravim odma places i samo ko neka pickica okacujes jebem li ti kevu u maznu pizdurinu pederiste jedno malo mrsno da bog da ti padnes u rupu i da spavas malo sa baba rogama jebem li ti cale u maznu glavu.
ljudi poput tebe netrebaju da imaju pc i krvo nat gavlom zi razumeo kindeksuzox da bog da ti sve zivo i divo crklo po kuci jebem li ti familiju nemogu od tebe da igram grand zato sto sta i da napravim odma places i samo ko neka pickica okacujes jebem li ti kevu u maznu pizdurinu pederiste jedno malo mrsno da bog da ti padnes u rupu i da spavas malo sa baba rogama jebem li ti cale u maznu glavu.