Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Blood Street Gang I Mark Nurmagomedov

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mark Antetokounmpo

Player
Player
1. Vaše ime IRL
Fabio
2. Vaše godine
17
3. Vremenska zona
GMT+1
4. Prosjek online po danu
5-10h
5. Vaš Discord
mantril420
6. Vaše ingame ime
Mark Nurmagomedov
7. Vaš ID
24739

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Već sam duže vrijeme na ovom serveru i 90% svog potrosenog vremena u igrici sam proveo u bandana te znam sve sto jedan lider treba znati da bi uspjesno vodio organizaciju

2. Kada sam bio admin bio sam curator bloodsa i samim tim sam jos detaljnije upoznat sa radom jedne bande

3. Imam kvalitetnu ekipu s kojom bi pravio sto bolji rp, zato sto mislim da je rp najbitniji u bandama

4. Također imam i turf ekipu tako da ne bi zapostavio turfove

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. savjet: Fokusirao bih se na talacke, 24/7, gs i tako dalje jer mislim da je to najbitnije u bandi i da to oslovljava jednu bandu, takoder bih radio talacke na unikatnim mjestima naravno u dogovoru sa curatorima

2. savjet: Detaljno bih ispitivao svakog tko zeli uci u organizaciju jer bih time smanjio krsenje pravila i poboljsao rp u samom gangu.

3. savjet: Preferirao bih odlazak na svaku tajnu te bih isplacivao bonuse za svaki parasut koji se pokupi.

4. savjet: Na talackim situacijama bih rpao sto bolje i ne dozvoljavao nikakvo krsenje pravila pa cak i sitnog MG-a

5. savjet; U getu bi uvijek imao ekipu koja bi farbala grafite te bi davao bonuse za najaktivnije

SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA!!!

Last edited:

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Prihvaćeno.
Intervju će biti održan 13.10.2024 u 19:00, budite u čekaonici na GrandRP discord-u 5min pre početka.
Srećno!

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Odbijeno
Razlog: Intervju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom