Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59210
Players nickname
Azat Oviouss
Administrators nickname
Edar Sicario
Date
Oct 9, 2024
Time
15h59
Proofs
https://imgur.com/a/hsf61hj

Yacinne

Player
Player
Pozdrav dragi, u 20 sam prošao provjeru na PC-u jer mislim da je netko podnio žalbu protiv mene, pa da bi varao, administrator me htio provjeriti na PC-u da vidi jesam li stvarno varao, ne razumijem zašto sam zabranjen, zabranjen sam jer imam autokliker. samo kliknite automatski, jer želite da ga koristim po ad, očito je beskorisno, ne mogu ništa učiniti po tom pitanju, nije varanje ne razumijem zašto sam bio zabranjen na svim provjerama računala na koje sam bio prisiljen nikad nisam bio zabranjen zbog toga, a nije. čak ni za A. M. je za A. M., jer na A. M.-U morate unijeti vokal da biste sudjelovali u događajima, a ljudi koji sudjeluju u događajima imaju više od 150 da bi sudjelovali u događajima, ukupno 50 mjesta, a svi ljudi igraju autokliker, pa da, igrat ću se s autoklikerom na A. M.-u, ali to nije slučaj. nije za ragampa ako to nije moguće, tražim popust na zabranu jer to nije varanje

s poštovanjem, Azat

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, dobit ces bleklistu sa RS servera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom