Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7777
Players nickname
Lazar Kalasnjikov
Suspect ID
11002 2900 12169
Date of violation
Oct 9, 2024
Time of violation
00:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=8zFJ_dLbi1I

Lazzar_Ilic

Player
Player
Postovana administracijo zeleo bih da prijavim igrace pod ID 11002 i 2900 za GP 6.15 koji su dosli u zatvor i upali kako bi izbavili svog coveka i bez brojanja su krenuli da pucaju po nama u neskriptovanoj zelenoj zoni. Igrac pod ID 12169 je bio pod lisicma i jasno se vidi da su dosli da ga izbave sa time sto su krenuli da ga dizu cim su nas ubili i stim je to lice napravilo MG jer im je preko diskorda javio gde se nalazi, a bile su mu ruke vezane te nije mogao da posalje tacku ili da im javi putem radija. Stim je igrac pod ID 12169 zasluzio kaznu za MG a njegovi prijatelji za GP 6.15.

Strahinja Nikolicc

Player
Player
Postovana administracijo evo slike gde ja lezim u zatvoru posle toga jer me je stavio Nemanja Zajcev zbog gore pomenute situacije,mozete proveriti to ako vam dokaz ovde nije validan(evo slike)ali svakako zelim reci da imam warn za to i da sam tu kaznu odlezao.

Lazzar_Ilic

Player
Player
To su 2 razlicite situacije bile, a ne moze admin da proceni to po slici koju si poslao. Tako da ukoliko imas primedbi za moju zalbu i ovo sto se desilo okaci svoj POV da dokazes da nije bila ista situacija ili neka Zajcev okaci svoj POV da se vidi da je skroz druga situacija.

Strahinja Nikolicc

Player
Player
administracija ima logove koga su stavljali u demorgan mogu da vide da sam 3 minuta posle toga stavljen za tu situaciju

Strahinja Nikolicc

Player
Player
svakako mora admin da ima snimak zasto me je stavio u demorgan i da ga cuva ne znam koliko,a tu ce da se vidi da se nastavila pucnjava te sam dobio demorgan.

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu​
  • Igraci su vec kaznjeni za ovu situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom