Pa da pocnemo
Evo to je to od ovih prekrsenih pravila samo preko foruima a ko zna koliko jos ima INGAME.
Dostavljam jos jedan POV gde se vidi kako se doticni ID 47107 ponasa nakon sto sam ga okacio za GP 3.2 zato sto mi je psovao sve ,mrtvo na FAM CHATU ja mislim da ovo zasluzuje i BL ako ne i vise od toga ali na vama je da odlicite to.Veliki pozdrav
Luka Darkflow , Strale Tsukiyama!
Approved - Fail rp PG I 49008 47107
mozete da vidite kako me pretrazuje ID 49008 i u isto verme 47107 uzimam pare takodje 47107 radi pg zamolio bih da se ovo kazni
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 20504
hapse me policajci i samo su me ubili bez razloga i brojanja dok sam bio vezan
gta5grand.com
Approved - Fail RP + G.P 6.15 | 47107, 59304
Stojao sam ispred fama dosli videli da imam balaklavu ubili me, pricao je na radiu bez uniforme i posle me digao i opet ubio da ne bih iskrvario da oni mogu da me hapse. Sve se vidi u pov...
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 + CD | 47107
Osjecam se uvredjeno s starne ovog igraca, zato sto mi je odjednom usao u demorgan vjerovatno ga netki admin ubacio i poceo da me psjuje jer smo u ooc demorgan bih vas zamolila da kaznite ovog igraca.
gta5grand.com
Evo to je to od ovih prekrsenih pravila samo preko foruima a ko zna koliko jos ima INGAME.
Dostavljam jos jedan POV gde se vidi kako se doticni ID 47107 ponasa nakon sto sam ga okacio za GP 3.2 zato sto mi je psovao sve ,mrtvo na FAM CHATU ja mislim da ovo zasluzuje i BL ako ne i vise od toga ali na vama je da odlicite to.Veliki pozdrav
Luka Darkflow , Strale Tsukiyama!