Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12492
Players nickname
Sasa Vuckovic
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Oct 10, 2024
Time
14:13
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3jFKQiIQjfs&ab_channel=SasaVuckovic

Lesaa

Player
Player
Zamilio bih nekog od veceg amina ili direkno Muju da proveri, jer mi nije brate do 15k nego su principi u pitanju, takodje me zanima dal taj decko ima neku protekciju kod amina pa ga stite.
Elem situacija je ta, da sam izbacio oglas de trazim radnike za postavljanje solarnih panela i placam 15k. Javlja mi se lik u poruci posalji sa lokaciju, sta sam i uradio, i u klipu se vidi poruka i vreme, tj 14:13 a na klupu se vidi da decko dolazi i postavlja panel u 14:15.
Doso je postavio panel i dao sam mu novac, sto se vidi na klipu. Posle kad sam se vratio panel nije bio tu nego je skinut, jer ne moze niko drugi da ga skine sem njega ili admina.
Postavim lepo klip gde se sve vidi, postavim skrin de se vidi da ga panel nema, jer na toj lokaciji su bila dva panela i na klipu se vidi koji je on panel postavio tako da ne moze da bude nedovoljno dokaza nego samo to da ga admini pokrivaju.
Na sve to dobijam odgovor od Dragana Macka da je zalba odbijena zbog nedovoljno dokaza, de njega pozovoem i pitam sta treba i decko mi kaze da postavim klip de se vidi poruka da smo se dogovorili i to imate, i opet dobijem odbijenu zalbu, pa ja ne znam sta trebam da uradim drugo, jer trebam da bleim tu i da snimam sat vreme da cekam da se vrati i snimam kako ga skida, pa cemu onda igram igricu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom