Approved - G.P 3.2 ID:21837
sve se vidi u pov-u kako je rekao majke ti sve sto se pominje majka spada pod ban.
gta5grand.com
Approved - G.P 1.4 | Gerrito Malchiny
Dobar dan administracijo, dobio sam ban za G.P 1.4 gde se ispostavilo da imam 3 accounta..... 21837 sam napravio kada sam cuo za ovaj projekat i usao in-game, u periodu od kad sam napravio account 48024 nisam uopste igrao. Za moj "treci" account 31348 za koji nisam uopste znao da postoji i na...
gta5grand.com
Approved - GP 3.1, 3.2 I 21837
Poštovana administracijo, ničim izazvanim sam dobio ovu jako neprijatnu poruku gde ovakvo ponašanje smatram ne primerenim, te ovako nešto mora biti najstrože kažnjeno !
gta5grand.com
Approved - PG I 21837
Poštovana administracijo, dotični igrač sa dotičnim matičnim brojem je koristio štap za pecanje sa pištoljem u ruci na zelenoj površini, sve ostalo je prikazano u pov-u
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 21837
ZNachi idem do pumpe da kupim popravka lik staje ubija me i krade mi vozilo hteo bih da se jail lik i da mi se daju pare za to posto ne planiram ja da placam 500k za neko sto krsi pravila.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | 42945
konstanto vredjanje u cc i kada me sretne, pored toga mnogo prekrsenih pravila.
gta5grand.com
Approved - CL I 21837
Molim vas samo da obratite paznju na ovog igraca konstantno krsi pravila u zadnjih mesec, mesec i po dana.
gta5grand.com
I ko zna koliko još kazni ig.
Last edited: