Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62331
Players nickname
petar pejoviccc
Suspect ID
65589
Date of violation
Oct 9, 2024
Time of violation
23:08
Proofs
https://www.pinterest.com/pin/921900986227356177

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite POV od situacije.
Rok 12h

Aleksa_Bourg

Player
Player
prijavili su me moji bivsi prijatelji, kojima sam dao novac za puske, i kad sam odlucio da napustim familiju zbog svadje sa liderom jer je koristio sve clanove samo radi panela i dobijanja svoje koristi, oni su iz osvete objavili logove i optuzili me za kradju, znaci samo mozete da vidite vrijednost tih itema i zasto bih ja ukrao tako nesto kad imam skoro 3 miliona na nalogu.

pritom nemaju pov situacije ili snimak da ja to kradem i izlazim iz familije, vec su snimili logove koji ne mogu uopste pokazati pozadinu citave price.
ukoliko sam ja pogrijesio sa tim, bacicu i vraticu sve iteme jer mi ne trebaju, ali mislim da je glupo kad sam vec dao vlasniku novac za oruzje, nije fer da mi to bude oduzeto.

Pritom da ne pricam o dosta nepravilnosti u samoj familiji, od dovodjenja novih igraca koji nemaju pojma i koriscenja njih samo za panele da bi vlasnik pridobio korist, bez davanja novca ostalim clanovima.

Marko_Tucaraa

Player
Player
zdravo javljam se jer ovo je stvarno nepravdeno
bio sam u toj familiji i lider je koristio maksimalno sve clanove za svoju korist pogotovo aleksu jer je on bio veci rank u familiji nego mi pocetnici i svaki dan mu je pomogao
ovo je klasicno namestanje bana jer su bili u svadji
admin moze da proveri koliko je clanova uslo i izaslo iz familije za kratko vreme iz istog razloga jer nisu hteli da trpe to

zasmejalo me kada sam vidio logove i vrednost itema za koju ga otpuzuju a svima nam je pomagao

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
Lider familije nije odobrio ovu zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom