Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
58190
Players nickname
Igor ElChapo
Administrators nickname
Aki Lazica
Date
Oct 11, 2024
Time
2:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/837832/

W1ck3D

Player
Player
Momak pise "toliko puta sam im krao masinu da znaju gde mi je fam kuca HAHAHHAHA" SRAMOTA!!! Brojano je i ganjamo ga po gradu da vratimo masinu i ubijam ga da bi je vratili., ja zahtjevam "citav pov" niko ne trazi to nego samo se dodjeljuje kazna meni za G.P. 6.15. . Sledeca stvar ide na 3 naoruzana lica "bez straha za zivot" i nije kaznjen za to. Vi odluci te sami nista vise nemam da dodam na ovo!

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
ahhahahah dacu vam ceo pov ako zatrazi admin od 3 ipo minuta od kako sam dosao kod vas ukrao masinu gde je bio neki bot 2515 sa kalasem ja ulecem kazem gradja masine imas 5 sekundui da ode odavde on gleda u mene ko da je vido kurac odbrojavam mu krenem da ga pucam on krene mene da puca bez brojanja nisam hteo da ga kacim ali izgleda da cu morati ako posaljem ceo pov onda uzimam masinu idem do kuce da je stavim vi dolazite campujete mi kucu i ubijate me i ovo sto si napisao da idem na 3 naoruzana lika bez straha za zivot 2 ste imali sotke u rukama ali sto je najjace nisam ni isao na vas da sam "isao na vas" bi bilo da sam uzeo rev i krenuo da vam brojim i rokam vas ali i to smem jer je vas 2 imalo sotke u rukama a imam licnu biografiju i smem da idem 2v1 jer sam realno najjaci tako da uzivaj i promeni naslov brate u Pogresno donesena odluka administratora / ime admina jer ti ovako nece ni pogledati zalbu uzivaj

ExTaZzy-iwnl-

Player
Player
zaboravio sam da kazem da si mi brojao (sto nisi videce se na povu ako budem trebao da saljem) ti cim mene izgubis iz vida i sretnes me opet moras opet da brojis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom