Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Crnii Ivan

Player
Player
Ime: Crni Ivan
Pol: Muski
Godine: 15
Datum rodjenja: 24.10, 2009
Drzavljanstvo:
BiH
Poreklo: Hrvatska
Mjesto rodjenja: Imotski
Otac: Amir Tandirovic
Majka: Karolina Tandirovic
Visina i tezina:
197cm / 93 kg
Vrsta tela: Visok i mišićav
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Lijeva(vatreno srce) i desna(nož) ruka te desna noga(škorpijon)
Prednost: brz, pametan i snažan
Slabost: Nisam baš strpljiv

O meni: Zovem se Ivan, od malih nogu živim u Hercegovinim, u malom mjestu po imenu Gorica. Oduvek sam bio strastven prema automobilima i brzini, što me je navelo da se upustim u svet trka i auto-moto sporta. Po zanimanju sam mehaničar, a moje znanje o automobilima često mi pomaže u raznim izazovima koje donosi život u ovom gradu.

Hobiji: Osim trkanja, uživam u vožnji bicikla i planinarenju. U slobodno vreme volim da provodim vreme s prijateljima, otkrivajući nove lokacije i izazove. Takođe, strastveni sam ljubitelj muzike, a često posetim koncerte i festivale.

Ciljevi: Moj cilj je da postanem jedan od najpoznatijih vozača u Grand RP zajednici. Želim da ostvarim uspešnu karijeru u trkačkom svetu i da stvorim nezaboravne uspomene s prijateljima i sugrađanima. Takođe, želim da pomognem mladim vozačima da razviju svoje veštine i strast prema automobilizmu.

Životni moto: „Nema granica za one koji veruju u svoje snove.“

Ivan može da pružati prvu pomoć pretražiti i uzimati stvari sa poda sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)
Ivan može da pretražuje sa jednom rukom.
Ivan može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
Ivan može u bilo kom trenutku ići 2v1.
Ivan može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX).
Ivan može voziti sva off road auto do 75kmh.
Ivan moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom