Ime: Crni Ivan
Pol: Muski
Godine: 15
Datum rodjenja: 24.10, 2009
Drzavljanstvo: BiH
Poreklo: Hrvatska
Mjesto rodjenja: Imotski
Otac: Amir Tandirovic
Majka: Karolina Tandirovic
Visina i tezina: 197cm / 93 kg
Vrsta tela: Visok i mišićav
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Lijeva(vatreno srce) i desna(nož) ruka te desna noga(škorpijon)
Prednost: brz, pametan i snažan
Slabost: Nisam baš strpljiv
O meni: Zovem se Ivan, od malih nogu živim u Hercegovinim, u malom mjestu po imenu Gorica. Oduvek sam bio strastven prema automobilima i brzini, što me je navelo da se upustim u svet trka i auto-moto sporta. Po zanimanju sam mehaničar, a moje znanje o automobilima često mi pomaže u raznim izazovima koje donosi život u ovom gradu.
Hobiji: Osim trkanja, uživam u vožnji bicikla i planinarenju. U slobodno vreme volim da provodim vreme s prijateljima, otkrivajući nove lokacije i izazove. Takođe, strastveni sam ljubitelj muzike, a često posetim koncerte i festivale.
Ciljevi: Moj cilj je da postanem jedan od najpoznatijih vozača u Grand RP zajednici. Želim da ostvarim uspešnu karijeru u trkačkom svetu i da stvorim nezaboravne uspomene s prijateljima i sugrađanima. Takođe, želim da pomognem mladim vozačima da razviju svoje veštine i strast prema automobilizmu.
Životni moto: „Nema granica za one koji veruju u svoje snove.“
Ivan može da pružati prvu pomoć pretražiti i uzimati stvari sa poda sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)
Ivan može da pretražuje sa jednom rukom.
Ivan može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
Ivan može u bilo kom trenutku ići 2v1.
Ivan može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX).
Ivan može voziti sva off road auto do 75kmh.
Ivan moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.
Pol: Muski
Godine: 15
Datum rodjenja: 24.10, 2009
Drzavljanstvo: BiH
Poreklo: Hrvatska
Mjesto rodjenja: Imotski
Otac: Amir Tandirovic
Majka: Karolina Tandirovic
Visina i tezina: 197cm / 93 kg
Vrsta tela: Visok i mišićav
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Lijeva(vatreno srce) i desna(nož) ruka te desna noga(škorpijon)
Prednost: brz, pametan i snažan
Slabost: Nisam baš strpljiv
O meni: Zovem se Ivan, od malih nogu živim u Hercegovinim, u malom mjestu po imenu Gorica. Oduvek sam bio strastven prema automobilima i brzini, što me je navelo da se upustim u svet trka i auto-moto sporta. Po zanimanju sam mehaničar, a moje znanje o automobilima često mi pomaže u raznim izazovima koje donosi život u ovom gradu.
Hobiji: Osim trkanja, uživam u vožnji bicikla i planinarenju. U slobodno vreme volim da provodim vreme s prijateljima, otkrivajući nove lokacije i izazove. Takođe, strastveni sam ljubitelj muzike, a često posetim koncerte i festivale.
Ciljevi: Moj cilj je da postanem jedan od najpoznatijih vozača u Grand RP zajednici. Želim da ostvarim uspešnu karijeru u trkačkom svetu i da stvorim nezaboravne uspomene s prijateljima i sugrađanima. Takođe, želim da pomognem mladim vozačima da razviju svoje veštine i strast prema automobilizmu.
Životni moto: „Nema granica za one koji veruju u svoje snove.“
Ivan može da pružati prvu pomoć pretražiti i uzimati stvari sa poda sa Pištoljem/Revolverom u ruci. (ne puškom)
Ivan može da pretražuje sa jednom rukom.
Ivan može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
Ivan može u bilo kom trenutku ići 2v1.
Ivan može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX).
Ivan može voziti sva off road auto do 75kmh.
Ivan moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.