Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Marabunta Grande | Petar Napier

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Napier

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Petar
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 2-6h
5. Vaš Discord : d5ar69
6. Vaše ingame ime : Petar Napier
7. Vaš ID : 35631

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 - Kao prvo hvala na citanju moje aplikacije, moja prva organizacija u koju sam krocio na ovom projetku je bila The Blood Street Gang, tada apsolutno nisam znao nista za crime, tek kasnije sam naucio dosta stvari vezano za crime. Dosta puta sam bio Co-leader i znam sta treba da radim u bilo kojoj situaciji. Upoznat sam sa pravilima servera i verujem da bih se dobro snasao na poziciji lidera.

2.2 - Vec sada imam spremnu turf ekipu, takodje i clanove koji bi mi pomogli da uradim aktivnost u sto kracem roku. Takodje rank bi se dobijao po zasluzi, dosta puta sam se nagledao u raznim organizacijama da neko moli za rankup ili dodje na jednu akciju i kaze jel moze rankup. Naravno kada budem primetio da neki clan bude aktivan u getu, tajnoj radnji, saranju grafita lako moze da se desi da dobije bonus.

2.3 - Vec sam 3-4 puta bio Co-leader u Marabunti, smatram da sam dovoljno iskusan u vodjenju ove orgazanicije, sto sam pokazao dok sam bio zamenik, ali ovog puta mislim da bih mogao da se oprobam kao lider.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Primetio sam da se sve crime organizacije kace na forum, npr oni su prekrsili to i to dajte im warn, ja zelim totalno suprotno, zelim da se ceo crime udruzi kao state, da svako vece svih 5 bandi se skupi i odradi talacku. Mislim da bi se time sam RP popeo na veci nivo.

- Smatram da svaki gang treba da radi vise aktivnost, ne da uradi aktivnost i onda 5 dana ne rade nista, ja cu se potruditi da moja organizacija radi sto vise talackih,fz raidova, 24/7 / GS itd.

- Takodje, u svakom gangu sam primetio da se bukvalno ne obraca paznja na grafite, svako ko bude nizi rank, grafitima sebi moze da obezbedi visoki rank pa cak i 10-11, naravno i bonuse.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom