Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40385
Players nickname
Jovana Fanta
Administrators nickname
Sova Avos
Date
Oct 11, 2024
Time
01:44
Proofs
-

Jokili01

Player
Player
Hteo bih da objasnim zasto imam 3acc, na mein sam dobio ban jer sam trazio sam, i posle par dana napravim drugi acc, a zaboravio sam da vec imam drugi acc jer sam ga napravio pre dve godine i nisam ga koristio dugo, i ja sam igrao par dana na trecem acc, a otkud ja na 40385 ako sam zaboravio, ovako uhapsili su me na trecem acc i ja izasao iz igre i otisao sam na gmail i dok sam listo nasao sam acc i restartovao sifru jer nisam mogao da se setim, i otad nisam vise igrao na najnovijem acc. Hvala na vremenu.

Pristajem na Money wipe

Jokili01

Player
Player
Nadam se da cete mi odbanovati, posto sam dobar gradjanin i postujem pravila, jako volim igrati grand i igra mi se, ako me odbanujete igracu na meinu i samo na njemu

Jokili01

Player
Player
Priznajem da sa prekrsio gp 1.4 i smatram da je Sova uradio sta treba, medjutim zeleo bih drugu sansu jer nema boljih servera od granda.

Jokili01

Player
Player
Nebih da smaram, al molim vas za unban, takodje ako se ponovi isto onda me najstrozije kaznite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom