Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Valar Brutal

Rejected
Status
Not open for further replies.

Valar Daddy

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime u RL: Strahinja
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: jekic.
6. Vaše Ingame ime: Valar Brutal
7. Vaš ID: 26084

Dodatne Informacije:

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Pre svega zelim ponovo da vratim aktivnost u ghettu, u poslednje vreme ghetto jedva da daje neke znake zivota
- Vec sam bio lider kao i zamenik u bandama vise puta i vecina od njih je trajala 2 mandata, samim tim imam iskustva u vođenju
- Ne zelim toksicnost, tako da smatram da se sve moze resiti bez foruma i glupih zalbi samo kako bi se nekome nabio warn
- Poznajem dobro sva pravila u vezi bandi kako generalna tako i geto pravila.
- Imam vec spremne ljude, to su ljudi sa iskustvom za koje mogu garantovati da nece krsiti pravila
- Imam spremnu turf ekipu, ekipu za grafite, kao i za sve ostale aktivnosti poput tajne radnje, pomorske bitke, podmornice....

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Prvenstveno bih isao sa tim da svaki clan mora dobro poznavati MG, granice HQ, pravila servera i geto pravila.
- Trudio bih se da podignem RP na visi nivo. Ne bih zbog turfova zapostavljao ostale akcije poput: robanja, talackih, pljackanja gs i prodavnica.
- Nastojao bih da svi moji clanovi bas kao i ja ne krse pravila.
- Ne volim MG tako da bih forsirao da svi clanovi koriste radio od organizacije
- Odrzavao bih redovne sastanke sa clanovima na kojima bi resavali sve probleme unutar organizacije (naravno ukoliko ih uopste bude) i na kojima bi svi clanovi bili u mogucnosti da daju svoje misljenje ili neki savet.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom