Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59815
Players nickname
Koki Blackk
Administrators nickname
Johny Zekonjaa
Date
Oct 13, 2024
Time
00:00
Proofs
.

Koki Black

Player
Player
Draga administracijo dragi Mujo ili Abrahame, dobio sam ban za G.P 3.1 dosao sam u geto gde su bili moji drugari i krenuli su da me robaju dobio sam za fear rp demorgan i napisao sam u club chat retardi (ja mislim da rečenica retard nije oc vredjanje )Želeo bih da se vratim i da nastavim igru na ovom projektu. I nadam se da ću dobiti smanjenu kaznu ili unban. Hvala divnoj administraciji i divnim adminima ovog projekta stvarno nisam hteo da prekrsim ovo pravilo
Hvala na citanju.

Koki Black

Player
Player
Draga administracijo dragi Mujo ili Abrahame, dobio sam ban za G.P 3.1 dosao sam u geto gde su bili moji drugari i krenuli su da me robaju dobio sam za fear rp demorgan i napisao sam u club chat retardi (ja mislim da rečenica retard nije oc vredjanje )Želeo bih da se vratim i da nastavim igru na ovom projektu. I nadam se da ću dobiti smanjenu kaznu ili unban. Hvala divnoj administraciji i divnim adminima ovog projekta stvarno nisam hteo da prekrsim ovo pravilo
Hvala na citanju.
Unban appeal G.P 3.1 | Johny Zekonjaa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom