Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos.mosketarac

Player
Player
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

informacije:

1. Vase ime IRL:
Milos
2. Vase godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosijek online po danu: 5-6h
5. Vas Discord:
Milos Mosketarac
6. Vase ingame ime: Milos Mosketarac
7. Vas ID: 40247

---Lider za Emergency Medical Services---

1. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije ?

1.1 Kao lider bolnice, mogu doprineti zdravlju i dobrobiti igrača. Voleo bih da budem osoba na koju se drugi mogu osloniti kada im je potrebna ne samo medicinska pomoć već i generalna pomoć oko mnogih drugih stvari, a to mi pruža osećaj zadovoljstva jer činim razliku.

1.2 Biti lider mi omogućava da razvijam svoje organizacione i liderske sposobnosti. Uživam u tome da vodim tim,i da dam sve od sebe kako bi bolnica funkcionisala na najvišem nivou.

1.3 Uloga lidera bolnice mi omogućava da razmišljam strateški, planiram i kreiram mnoge efikasne ideje i sisteme rada. Ovaj zdatak vodje mi je ujedno i motivacija jer želim da EMS napreduje i da bude među najuspešnijim organizacijama.

1.4 Želim da budem lider bolnice jer je ova organizacija jedna od najzanimljivijih , ujedno najboljih i vođenje medicinskog tima mi je zelja da pokazem da je EMS zapravo jako vazan za sve nas , takodjer zelim da moj mandat ostane u pamćenju mnogih nadam se da i hoće zbog ideja koje imam , a to mi omogućava da pokažem svoje liderske sposobnosti i donesem prave odluke u kriznim situacijama.

1.5 Kao lider bolnice mogu da utičem na poboljšanje uslova za pacijente i zaposlene, i da svi budu zadovoljni.
Vođenje bolnice mi daje priliku da razvijam tim, obučavam nove doktore i učestvujem u bitnim odlukama koje sve vise vode i doprinose ka poboljsanju organizacije, što mi donosi odgovornost i izazove.

1.6 Kao lider EMS-a mogu direktno da uticem na poboljsanje uslova za pacijente i ujedno za zaposlene , sto mi daje motivaciju da se maksimalno potrudim da sistem same bolnice funkcionise na najbolji nacin i da svi budu zadovoljni.

2. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji ?

2.1
Takođe, važan aspekt je razvijanje priča i scenarija koji će obogatiti igru. Mogu organizovati simulacije i vežbe koje će izazvati članove tima da se suoče s različitim situacijama, a to će poboljšati njihov odgovor i komunikaciju u kriznim trenucima.

2.2 Kao prvo i osnovno uveo bih obavezno posedovanje zdravstvenog osiguranja (obavezno samo za lica iz drzavnih organizacija). Imao bih cinove koji bi bili zaduzeni da svake sedmice jedan put idu do savke drzavne organizacije i provjeravaju zdravsteveno stanje zaposlenih.

2.3 Sto se tice regrutacija imao bih svake sedmice do 3 regrutacije, izuzetak u slucaju da nam hitno trebaju novi clanovi.

2.4 Zaposleni bi imali pravo na bonus u skladu sa njihovim ponasanjem,radom,trudom i zalaganjem.

2.5 U slucaju da zaposleni urade nesto sto nisu smjeli kao na primjer bilo bi zabranjeno spavati u uniformi ili prekrsavanje odredjenih pravila grada bili bi kaznjavani opomenom (3 opomene kick iz org)

2.6 Naravno, zaposelni bi bili zaduzeni da salter u glavnoj bolnici nikako nesme biti ostavljen bez ikoga, takodjr ako je neko za salterom nikako nesme otici bez da pita nekoga od kolega da preuzmu glavni salter, izuzetak ako kolegi pukne igrica napise na discord EMS ,,KOD A glavna

2.7 Kada bi lice zatrazilo zdravstveno osiguranje, bolnicar bi ga krenuo ispitivati par pitanja kako bi se vidjelo da li je lice zdravo,normalno i bistro da bi dobilo zdravstveno osiguranje.

2.8 Uvjek bi bili tu za nase kolege iz drugih drzavnih, tako sto bi dolazili na evente banku i nosac kako bi davali adrenalin!

2.9 Svake sedmice ja kao lider bih zvao LSPD/FIB da provere da li moje kolege imaju oruzje ili slicne supastance kod sebe!

-Što se tiče lekova, drugim drzavnim organizacijama bi dostavljali lekove redovno, 1-2 puta sedmično.

HVALA NA CITANJU- Milos Mosketarac

SRETNO OSTALIM KANDIDATIMA !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Status
Not open for further replies.
Top Bottom