Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

yokomacak

Player
Player
Informacije:
1. Vaše ime u RL: David
2. Vaše godine: 14 za 8 dana
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-15
5. Vaš Diskord: flxsone
6. Vaše Ingame ime: flxsone
7. Vaš ID: 64708

Dodatne informacije
1. Lider za … Marabuntu Grande

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga sa objašnjenjem)

Voleo bih postati lider Marabunte jer imam iskustva pogotovo u crime organizacijama, bio sam u svakoj crime org a i u nekima HC,svjestan sam da je to veliki rizik koji moram prenjeti na sebe ako postanem lider te specificne organizacije...Kao Leader Marabunte Grande pomagao bih mojim clanovima i delio česte bonuse, svoju organizaciju bi doveo u najbolji moguci red koji cu moci i nebi se dešavale zle i toksicne stvari...

U gradu imam dosta dobrih drugara od povjerenja koje bi poslozio za HC tim,HC tim bi morao da ima iskustva u vođenju organizacije da samim tim pomaze i meni...Cesto bi isli na evente kao sto su podmornica,tajna, prodavnica itd

Kako bih bio siguran da sam ubacio pravu osobu u organizaciju osoba bi bila detaljno ispitana i imala bi pravo do maksimalno 3 greske...Rankovi se nebi delili preko veze vec samo po zasluzi, nikad nebi dozvolio da neko uđe u organizaciju za novac ili da dobije veci rank za novac!

3. Vaš savet za poboljšanje nivoa RolePlay u organizaciji.

Moj savjet za poboljsanje rp-a u organizaciji je da se ne mg-a na radio i da se ne krse pravila naprimjer kad se rob-a i ostalo.

Rankovi:

1. Suspend
2. New Grande
3.Ghetto Cleaner
4.Ghetto Boy
5.Grafiti Team
6.Grafiti Team Leader
7.Turfer
8. Turf Team Leader
9. Big Grande
10.O.G
11.Commander