Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44250
Players nickname
Lazar Balboa
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 13, 2024
Time
00:00
Proofs
//////

Lazar Balboa

:)
Player
Pozdrav Mujo okacio sam zalbu juce za unban appeal ali sam posle video da sam dobio permu i zato pisem ovu zalbu jer je na staroj ime admina drugo posto si mi ti dao novi ban iliti permu,takodje ne zelim da spamujem unban appeal ili bilo sta drugo samo zelim unban da mogu igrati jer grand volim mnogo puno,sinoc sam dobio Perma ban na Main 44250 jer sam krsio 1.1
Prvi put sam dobio 1.1 kada sam rekao da idem kod familije na selo a nisam znao da mi treba dozvola za to,Drugi put sam dao drugu nalog jer su bili Grand coinsi i zao mi je bilo da propustim 15 gca a falilo mi je malo vremena da uzmem.Treci put sam okacen za 1.1 i nisam slutio da ce zalba biti prihvacena,Moja istinita prica je da su moji prijatelji imali mail i sifru od naloga i da im je zabavno bilo kada sam se prijavio za EMS da udju na moj nalog i da prekrsim 1.1 da ne bih mogao da odem na ispitivanje za EMS.
Ja se iskreno i stvarno izvinjavam za gresku koju sam napravio i dao njima mail i sifru jer sam imao poverenja u njih,Nisam ni slutio da ce oni uci u nalog radi njihove sale ili ti "pranka"
Igrac sam koji za ovih 1.5 godina nije krsio puno pravila sto mozete videti i sami u mojoj istoriji,Izvinjavam se i za sve sto sam krsio do sad
Mujo i Abrahame iskreno se izvinjavam za gresku koju sam uradio i nisam iskreno nisam hteo da to uradim jer nisam znao da ce moji prijatelji ulaziti na moj nalog.
Jos jednom se izvinjavam za svaku gresku koju sam ucinio i nikad se nece ponoviti,Takodje izvinjavam se za svaku roleplay situaciju koju sam prekrsio.
PRIHVATAM MONEYWIPE I CARWIPE.

Lazar Balboa

:)
Player
Ovo je momak koji je trebao da dobije PROJECT BLACKLIST za teski nacionalizam ,ali su iskoristili gresku u prijavi i zalba je odbijena nazalost ,momak je teški toxic i kao sto vidite ne jednom nego tri puta krsi isto pravilo i jos priznaje i zeli da se vrati ,zamolit cu vas da razmotrite i njegove laži koje je napisao i na taj nacin zauvijek OVOG LIKA maknete sa ovog predivnog projekta . Hvala
HAHAHAHAHAH daleko od istine

Status
Not open for further replies.
Top Bottom