Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vredjanje Projekta I ID : 45101 , 43072

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39290
Players nickname
Luka Darkflow
Suspect ID
45101
Date of violation
Oct 7, 2024
Time of violation
17:25
Proofs
https://imgur.com/a/vzZFJWT

Aleksandar Papic

Player
Player
Hahhahah znaci mozemo onda in game na OOC psovat svima kako to razmisljanje imate?? Ma daj ajde smijesni ste
Mozes ti raditi sta oces ako admin to ne vidi i niko ne prijavi kako treba. Slikom ne mozes prijavljivati to se uveliko zna ako si iole malo bio na ovom serveru i ako si upucen u pravila medjutim vidim da niste jer ste ocito ograniceni.. Bez videa ti ovo nije nista takod da lep pozdrav!

Danilo Geri

Player
Player
Mozes ti raditi sta oces ako admin to ne vidi i niko ne prijavi kako treba. Slikom ne mozes prijavljivati to se uveliko zna ako si iole malo bio na ovom serveru i ako si upucen u pravila medjutim vidim da niste jer ste ocito ograniceni.. Bez videa ti ovo nije nista takod da lep pozdrav!
Moja braca zaboravljaju ono
Ex fib leader
Ex sahp leader
Pa se kurce da znaju pravila..

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Slika nije dovoljan dokaz potreban je video dokaz
Dostavite mi video dokaz za ovu situaciju
Rok : 6h
Svaki naredni OffTopic komentar , kao i sve vrste bilo kakve uvrede do sada ako je neko pisao rezultirat ce kaznom forum naloga

Brando Gagic

Player
Player
Ljudi ovde nemaju svi iste padeze pa je ovo zvucalo u ovoj zlobnoj deci da sam ja uvredio projekat. Medjutim ja sam napisao da je ta njihova igra kao ekipa sranje i da se stekaju 2 sata za 25k. I ovo je vise strasno kako je deci dopusteno da se toliko pitaju na jednom projektu i da namestaju blek liste jer ih ubija neko na eventima konstanto. NEMAM VISE STA DA KAZEM. Cika Brando

Last edited:

Brando Gagic

Player
Player
Ja svakako nisam rekao to sto on zeli da postigne. Nema sta da budem lagan.Projekat niko nije uvredio u tome sto je napisano. Zao mi je samo sto ima tako jadnih ljudi da namestaju prvo ps chek pa onda bl ali zivi bili videli ko je kakav.

Luka Darkflow

Player
Player
Za vredjanje projekta koji se vidi na slici da je ocito vredjao projekat ?

Ja bi se malo zabrinuo iskrebno ali oke :D

Nemam POV ali eto na sta spadate da vam ljudi vrejdaju projekat e moji vi :censored:

Popke Popadic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Slika nije dovoljan dokaz potreban je video dokaz
Dostavite mi video dokaz za ovu situaciju
Rok : 6h
Svaki naredni OffTopic komentar , kao i sve vrste bilo kakve uvrede do sada ako je neko pisao rezultirat ce kaznom forum naloga
Proslo 6h

Brando Gagic

Player
Player
Za vredjanje projekta koji se vidi na slici da je ocito vredjao projekat ?

Ja bi se malo zabrinuo iskrebno ali oke :D

Nemam POV ali eto na sta spadate da vam ljudi vrejdaju projekat e moji vi :censored:
ti si vec jednom bio kaznjen za krsnje pravila a sad ces opet posto si veoma drzak i ne znas da se ponasas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom