Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kejt Peskir

Player
Player
PRIJAVA ZA LIDERA
  • 1.Vaše ime IRL: Katarina
    2. Vaše godine: 22
    3. Vremenska zona: GMT+1
    4. Prosjek online po danu: 7-9h
    5. Vaš Discord: Kejt_
    6. Vaše ingame ime: Kejt Peskir
    7. Vaš ID: 42426

Dodatne informacije:

• 1.Lider za The Families

• 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Dugo sam na server zelim da se oprobam u tome da postanem lider Bande. Bila sam u svim organizacijama te znam kako svaka od njih funkcionise. Smatram da bi dovela ljude koji znaju sta rade I da bi to dovelo do najaktivnije bande do sada. Imam iskustva u svim organizacijama u svima sam bila HC I vodila razne dogadjaje. Upoznata sam sa pravilima I svim dogadjajima svih organizacija.

• 3. Kako ce funkcionisati moja organizacija.
  • Svaki clan ponaosob ce biti ispitan kako bi se utvrdilo da li zna sva pravila da bi bila sigurna da nece krsiti pravila servera.
  • Bice izabrani samo igraci koji znaju pravila I koji su prosli ispitivanje koje ce biti sastavljeno od 20ak osnovnih pitanja.
  • Kao lider organizacije gledam da clanovi moje oraganizacije budu aktivni sto je vise moguce sto se tice talackih, raidova, pljacki I slicno.

• 4. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Imali bi sastanke koje bi HC vodio I gde bi se sumirala aktivnost clanova.
  • Aktivnost bande u smislu napada na state I talackih kao I dogadjaja da bi se poboljsalo.

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 18.10.2024 u 19:00, budite u cekaonici na GrandRP discord-u 5 min pre pocetka.
Srećno!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom