Dobro vece dan jutro administracio naime dobijo sam BL ,, Pomaganje hakeru" kako sam ja to pomogao hakeru ako sam kupio auto od nekog lika sto mu je bio hakovan acc drugo lik mi napisao dal imam neku masku za prodajanje ja sam rekao da imam uradili smo razmenu i prodao sam mu masku ja se ne smatram krivim jer ipak kako da ja znam da je to haker ja nisam ni ushao da vidim ig samo mi telefon eksplodirao sa porukama u fazonu: dobijo si bl kom hakeru si pomogao ja nisam znao sta se desava jer sam bio napolje sad sam dosao kuci I pisem ovo i mene interesuje kako sam pomogao hakeru evo link sa zalbe na mene za G.P 1.7 samo mene interesuje odakle decku ta informacija da sam ja njegov auto kupio za 2m jer je rekao da mu to drug reka zamolio bi da dobijem pov gde sam ja rekao da sam kupio za 2m ako ne dobijem pov gde sam to rekao zelim da se igrac kazni za laganje administraciju I jedan I drugi sad cu napisat id od ta dva lika tin Rina lik kome je bio hakovan acc (4228) Gabrijel Alcapone (56901) lik koj mu rekao da sam ja kupio traxa za 2m sto nije tacno evo link zalbe gde lik kaze da sam ja kupio traha za 2m
tkd mislim da ne zasluzujem ovaj BL I zelim da znam kako sam pomogao hakeru to je to od mene hvala na citanju moj zahtev znam da je predug ali kad sam dobijo BL za Nesta sto nisam kriv to nemogu da trpim
Lp Ramzi
Rejected - G.P. 1.7|27411
Juce kad mi je neko usao na account te imam sumnju da je prodao mog thrax maksanog za 2 miliona. moilim vas da se ovo proveri i rekli su mi da je isto delio moje stvari po pijaci. molim vas da proverite logove i kaznite doticne ljude
gta5grand.com
Lp Ramzi