By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nebi mare radio ba nego je tebi do internetaE ovako, na povu se vidi koji sam dostavio kako igrac mene spema sa shotkom. Igrac je prebacio dok se rolo na rev ili sta vec a pritom se nije vidilo kako me cilja i ne cuje se metak niti ista, tacnije vidi se kako se rola i ubija mene. Hvala !
OFFTOPIC da se kazni ako ga bude bilo, Hvala.
Ja imam predobar internet, tacnije najjaci paket mogu i da sklikam brzinu itd...nebi mare radio ba nego je tebi do interneta
Ok samo je onda zabolo na snimkuJa imam predobar internet, tacnije najjaci paket mogu i da sklikam brzinu itd...
Tica produzi mu nestize zbog busaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 12223 dostavi svoj POV od eventa.
Imate rok 8 sati za dostavljanje traženog POV-a.
standardno ovaj emro kaciE ovako, na povu se vidi koji sam dostavio kako igrac mene spema sa shotkom. Igrac je prebacio dok se rolo na rev ili sta vec a pritom se nije vidilo kako me cilja i ne cuje se metak niti ista, tacnije vidi se kako se rola i ubija mene. Hvala !
OFFTOPIC da se kazni ako ga bude bilo, Hvala.
Standardno Luka Joe komenatrise svaku zalbu na forumu, OFFTOPC da se kazni !standardno ovaj emro kaci