Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Max Dimitrov
Suspect ID
2520
Date of violation
Oct 15, 2024
Time of violation
22 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ibD4ueyMeqc&feature=youtu.be

Jefta666

Player
Player
Pa do kad vise da branite POLICIJU NA RP SERVERU?????
ODUZIMANJE DOZVOLE ZA ORUZJE A NISAM NI IMAO ORUZJA KOD SEBE NITI SAM PUCAO????? PA DOSTA JE VISE OVOGA! SRAMOTA
Pa dajte vise pocnite kaznit ove velike RPere na serveru dosta je vise stvarno ovo nije vise za igrat ovdje,istina bjezao sam iz zezancije ali nisam metak nisam opalio da mi mogu oduzimat dozvolu za oruzje i usput sam Vojno lice !! SRAMOTA!!!
Kaze oduzimanje dozvole za oruzje jer je netko pucao na njega a ja bio u autu sa lisicama alooooo jel to RP?????? jeste normalni??? pa kaznite ovo vise jer ovo vise nije za igrat majkemi prijete pucaju na visoko previse stavljaju u samnicu namjerno 10 minuta vise oduzimaju dozvolu za oruzje kao da sam neznam sta nemam rijeci vise sve manje i manje volje za svime i RPom ovdje hvala,znam da ce bit odbijeno itd kao i svaka prijava na policiju fbi sahp sta god !

Jefta666

Player
Player
Molim vas da netko jako dobro pogleda,i da nisu admini iz prozvanih PDa ili FiBa hvala !

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam POV od početka situacije.

Imate rok 16 sati za dostavljanje traženog POV-a.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Žalba odbijena.
Nije dostavljen POV od početka situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom