Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26084
Players nickname
Valar Brutal
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 17, 2024
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/842088/

Valar Daddy

Player
Player
Postovani Abrahame, vec sam sve objasnio u prethodnoj zalbi (proofs) pa ne zelim da se ponavljam vec samo hocu da zamolim ako je ikako moguce da dobijem drugu sansu za lidera. Kao bivsi senior admin jako retko sam krsio pravila servera i trudim se da ih ne krsim uopste. Nazalost taj peh se dogodio i priznajem svoju gresku. Bio bih izuzetno zahvalan ukoliko bih dobio novu sansu i takve ili slicne stvari se nece ponoviti, vec sam sve pripremio za familiju samo mi treba vase odobrenje. Jos jednom se izvinjavam na propustu i svestan sam svoje greske.

Desetak ljudi (nije mali broj) koji su bili lideri ili admini na tom projektu su dobili drugu sansu za lidera ovde. Nije mi jasno po cemu se ja razlikujem od njih? Ako bih makar mogao dobiti odgovor na to pitanje (cak nikad nisam ni usao na projekat vec samo na discord projekta, ali to nazalost ne mogu nikako dokazati ako postoji neki nacin da se dokaze vrlo rado cu to uciniti)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom