Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
18969
Date of violation
Oct 18, 2024
Time of violation
19:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=D4BAKw_uDzM

Brando Gagic

Player
Player
Decko mi je pokazao pov i na svako njegovo ciljanje u mene loka mu i kroz zid. Ako moze neki Senior Admin da ga proveri i ps Cheka posto sam isto cuo da je u bliskom kontaktu sa Coletom poznatim citerom ovde. Ja sam proveren na inicijativu preko foruma od Amria Shote pa zelim i ovaj igrac da se sto pre proveri ida se stane na put ovakvima ovde.

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Zahtevam da igrac ID 18969 dostavi svoj POV od eventa

Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

LaciGOD

Player
Player
Evo Brando moj nasokani da si mi živ i zdrav izvolite POV sa celog eventa da se vidi sve lijepo kako "nemam ruke" Pozz

Sad ce samo da se uploada. za nekih 10 minuta

LaciGOD

Player
Player
Jos samo da nadodam ja sam također protiv čitera na ovom projektu kao i svaki clean igrač ovdje tako da stvarno ne znam kako bih ja mogao biti u bliskom kontaktu sa Coletom, ja od kad sam počeo da igram igricu nikad nisam bio u Brigadi, LFB-u, ili Goldu, opet ponavljam nikada u životu nisam tamo bio i nemam nikakv kontakt sa Coletom, ja sam protiv njega i čitera isto kao i ti, a to što ti u fam ubacujes sve engleze i strance koji ti winaju informale i evente nije moj problem... POZZ

Brando Gagic

Player
Player
A sto se tice informala sam sam drzao juce 8 tako da samo uzivaj i ticu. pozdravi coleta brata svoga rodjenog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom