Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Liam Alcapone

Player
Player
Osnovne Informacije

1. Vaše ime IRL: Teodor

2. Vaše godine: 16 godina

3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati.

5. Vaš Discord: cicibtw

6. Vaše ingame ime: Liam Zehric

7. Vaš ID: 2520

Dodatne informacije

1. Lider za: The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

1. Svaka organizacija u ovom gradu zaslužuje da bude vođena najbolje što je moguće. U ovom gradu uvijek će se dogoditi najzabavniji i najuzbudljiviji trenuci kada su svi na istoj strani poštujući pravila i posjećujući događaje. Neki od najzabavnijih i najuzbudljivijih trenutaka koje sam ikada imao su tokom događaja kreiranih od strane igrača IC. Tokom mog vremena desili su se ti masovni događaji koji su uključivali sve organizacije u gradu. Količina RP-a koja je ovo donijela i uvela u moj gameplay je bila izvanredna i tražim da to ponovo pružim.

2. Okupljanje grada bilo da se radi o legalnim organizacijama ili bandama je najvažnija i najvrednija stvar u ovom gradu. Uvesti novije igrače koji možda nikada nisu ni bili u RP-u direktno u najinkluzivniji mogući RP i pustiti ih da istraže nevjerovatni grad GrandRP je najuzbudljivija i najzabavnija stvar u ovom gradu.

3. Biti uspješan vođa postiže se okupljanjem svih. Pobrinite se da svi slijede sve standarde ovog grada i da se pobrinete da svi poštuju pravila, ali da se i dalje zabavljaju u isto vrijeme. Tim je jak onoliko koliko je jaka njihova najslabija karika, a kada je u pitanju vođenje organizacije, nije ništa drugačije. Ako možete uspješno educirati i usmjeriti novije igrače, pa čak i ponekad starije igrače u pravom smjeru, onda ćete imati nevjerovatno zabavnu i uspješnu organizaciju u ovom gradu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Dodacemo novi rank system.

- Veća obraćena pažnja da se server pravila poštuju !!!

- Timski rad čini rad iz snova. Timski rad unutar bande se podstiče, detinjasto ponašanje se ne toleriše. Poštovanje i dobar ton unutar bande su mi posebno važni jer takve stvari mogu brzo da se degeneriraju i članovi izgube volju i želju za igrom, što se također negativno održava na RP-u.

- Ubacio bih potpuno novi (viši, zanimljiviji) nivo RP-a u situacijama kao što su taoci, prodavnica oružja, pljačka banke, ali i u situacijama poput obične pljačke geta. Pokušao bih svaki put smisliti nešto novo, zanimljivo, što će dovesti do toga da će članovi moje organizacije, kada su u gradu, poželjeti da svo vrijeme provedu u bandi.

- Radit cemo zabani deo roleplay-a sa korumpirani policajcima.

- koristili bismo ( /try/me komande)

SREĆNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA. HVALA ADMINISTRACIJI NA ČITANJU MOJE APLIKACIJE ZA LIDERA !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom