Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18969
Players nickname
Laci Oneandonly
Suspect ID
43072
Date of violation
Oct 21, 2024
Time of violation
11:40
Proofs
https://streamable.com/9z0xoc

Duki Suzzuki

Player
Player
Zanima me kako je uspio primiti toliki damage, a da nije umro s tim da ga pucaju i gore sa krova, jasma mu dao 153 damage. Ima nešto 100% molio bih da se ovaj igrač ako treba i pc checka.

Evo i pov od Kristijana koji je također pucao gore sa krova i dilao mu sve zajedno dodatnih 36 dmg

Watch brandomir | Streamable
koliko se meni cini druze lik je izasao iz animacije upotrebe marihuane/koksa tako da ovih prvih 47 i par puta 10 je zahilao cim se animacija zavrsila.

LaciGOD

Player
Player
koliko se meni cini druze lik je izasao iz animacije upotrebe marihuane/koksa tako da ovih prvih 47 i par puta 10 je zahilao cim se animacija zavrsila.
ali brate moj umro bi i sa tim prvim dmgom i druga stvar kako puca ako je u koks animaciji

LuleBanjas

Player
Player
Zanima me kako je uspio primiti toliki damage, a da nije umro s tim da ga pucaju i gore sa krova, jasma mu dao 153 damage. Ima nešto 100% molio bih da se ovaj igrač ako treba i pc checka.

Evo i pov od Kristijana koji je također pucao gore sa krova i dilao mu sve zajedno dodatnih 36 dmg

Watch brandomir | Streamable
dao si mu 7 puta po 8 i to ti izadje 56 i tvoj drug 4 puta po 9 sto je 36 i to ti ispadne 92 jer je prethodno bio u animaciji i nahilao se.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom