za id 66280 u 21:03 stavlja oružje u porodični auto jer je hteo da promeni ime .možete videti na snimku da mu se ime menja i on vadi oružje nazad iz auta
ars i revo su bili njegovi i nisu uzeti iz porodičnog automobila i samo 1 revo mu je dao Skier i ar je uzet iz auta za događaj
a za ID 59853/66280/63573 možete videti vreme preuzimanja predmeta. bilo je to neposredno pre događaja
Na fam discordu pise i upoznati se sa time koliko municije smijete uzeti iz auta i kada...niste to ispostovali...i kada sam vam rekla da vratite uzeto nije vas zanimalo.
Ne ne, vi ste me Jos tražili pare da vam dam ili cete napustiti familiju...i ja sam vam rekla da vam ne dam pare nakon čega ste uzeli iz auta i napustili familiju...tvoja greska sto ne slusas kada ti se kazu pravila familije...naravno da ne želim novce, želim da se vrati ono sto ste uzeli..
ok još uvek nije krađa. naravno ako sam uzeo sve oružje i municiju iz automobila sa municijom onda je to krađa. ali uzimanje 300 i 50 municije za događaj nije. do tada ostavite to na tome i sačekajte administratora
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.