Poštovanje,
20.10.2024. u 19:44 dogodilo se nešto što ni ja, ni učesnici prikazani u videu (priloženom u žalbi iznad), nismo očekivali.
Osobu koju vidite ispred nas smo ubili i pokušali smo da ga izlečimo sa ciljem da ga opljačkamo.
Na videu se jasno vidi da ja (vlasnik POV-a) lečim igrača. Igrač se vraća u svest, počinje da trči, a zatim zastaje. Niko od nas nije ispalio metak dok se sve to događalo. Kao što možete videti na snimku, igrač gubi svest sam od sebe, bez ičije intervencije, i ja ponovo pokušavam da ga podignem, ali on zatim nestaje.
E sad, zašto ja pišem ovo. Majkl Brutal je izdao kaznu igraču sa ID-jem 2209, koji se na videu vidi kako je zajedno sa mnom i učestvovao u pljački. Majkl Brutal tvrdi da je igrač sa ID-jem 2209 radio MK, ali se na videu jasno vidi da niko od nas trojice nije ispalio metak. Da bi neko napravio MK, potrebno je da ispali 4 metka (2 u glavu da ga onesvesti i 2 da ga dokrajči). Zato sam odlučio da napravim vremenski pečat (timestamp) na videu kako bi vam bilo lakše da utvrdite šta se zaista dogodilo.
0:02 - Pokrećem animaciju za prvu pomoć, a zatim izgovaram RP dijalog za animaciju.
0:04 - Čuje se zvuk koji se pravi kad pritisneš "Deafen" na Discordu.
0:15 - Igrač je izlečen i ustaje, a zatim počinje da trči.
0:17 - Igrač staje u isto vreme kada igrač sa ID-jem 63109 kaže "ruke uvis."
0:18 - Igrač sa ID-jem 10892 govori nešto, ali se ne čuje šta.
0:19 - Igrač sa ID-jem 2209 kaže "ruke uvis."
0:20 - Igrač sa ID-jem 10892 pada u nesvest bez da je iko ispalio metak.
0:24 - Igrač sa ID-jem 63109 kaže "šta bi," iznenađen situacijom, jer igrač sa ID-jem 10892 pada u nesvest bez da je iko ispalio metak.
0:29 - Ja (25253) ponovo pružam prvu pomoć.
0:31 - Igrač sa ID-jem 10892 nestaje.
(Ako sam nešto propustio, slobodno ispravite.)
E sad, evo videa koji prikazuje kako izgleda kada neko puca i kada neko primi štetu od druge osobe.
Na video zapisu iznad možete videti i čuti i zvuk i efekat pri primanju štete. E sad, želim da mi Majkl Brutal objasni kada je video da je igrač sa ID-jem 2209 opalio metak, ne jedan, nego četiri metka, i zašto se ti metkovi, koji su navodno opaljeni, ne vide na snimku.
Ja sam prijavio igrača sa ID-jem 10892 za BA (bug abuse), jer nisam znao šta je lik uradio – sam se ubio i sam je otišao u bolnicu. Možete čuti kako je igrač sa ID-jem 63109 iznenađen i ne zna šta se dešava.
Hoću da proverite logove tačno u 19:44, nakon što sam ga ja izlečio (25253), da vidimo od koga je dobio štetu i kako je pao u nesvest.