Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25253
Players nickname
Gustav Overdos
Administrators nickname
Majkl Brutal
Date
Oct 21, 2024
Time
9:11
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/845567/

StarShopping

Player
Player

Poštovanje,

20.10.2024. u 19:44 dogodilo se nešto što ni ja, ni učesnici prikazani u videu (priloženom u žalbi iznad), nismo očekivali.

Osobu koju vidite ispred nas smo ubili i pokušali smo da ga izlečimo sa ciljem da ga opljačkamo.

Na videu se jasno vidi da ja (vlasnik POV-a) lečim igrača. Igrač se vraća u svest, počinje da trči, a zatim zastaje. Niko od nas nije ispalio metak dok se sve to događalo. Kao što možete videti na snimku, igrač gubi svest sam od sebe, bez ičije intervencije, i ja ponovo pokušavam da ga podignem, ali on zatim nestaje.

E sad, zašto ja pišem ovo. Majkl Brutal je izdao kaznu igraču sa ID-jem 2209, koji se na videu vidi kako je zajedno sa mnom i učestvovao u pljački. Majkl Brutal tvrdi da je igrač sa ID-jem 2209 radio MK, ali se na videu jasno vidi da niko od nas trojice nije ispalio metak. Da bi neko napravio MK, potrebno je da ispali 4 metka (2 u glavu da ga onesvesti i 2 da ga dokrajči). Zato sam odlučio da napravim vremenski pečat (timestamp) na videu kako bi vam bilo lakše da utvrdite šta se zaista dogodilo.

0:02 - Pokrećem animaciju za prvu pomoć, a zatim izgovaram RP dijalog za animaciju.

0:04 - Čuje se zvuk koji se pravi kad pritisneš "Deafen" na Discordu.

0:15 - Igrač je izlečen i ustaje, a zatim počinje da trči.

0:17 - Igrač staje u isto vreme kada igrač sa ID-jem 63109 kaže "ruke uvis."

0:18 - Igrač sa ID-jem 10892 govori nešto, ali se ne čuje šta.

0:19 - Igrač sa ID-jem 2209 kaže "ruke uvis."

0:20 - Igrač sa ID-jem 10892 pada u nesvest bez da je iko ispalio metak.

0:24 - Igrač sa ID-jem 63109 kaže "šta bi," iznenađen situacijom, jer igrač sa ID-jem 10892 pada u nesvest bez da je iko ispalio metak.

0:29 - Ja (25253) ponovo pružam prvu pomoć.

0:31 - Igrač sa ID-jem 10892 nestaje.

(Ako sam nešto propustio, slobodno ispravite.)

E sad, evo videa koji prikazuje kako izgleda kada neko puca i kada neko primi štetu od druge osobe.

Na video zapisu iznad možete videti i čuti i zvuk i efekat pri primanju štete. E sad, želim da mi Majkl Brutal objasni kada je video da je igrač sa ID-jem 2209 opalio metak, ne jedan, nego četiri metka, i zašto se ti metkovi, koji su navodno opaljeni, ne vide na snimku.

Ja sam prijavio igrača sa ID-jem 10892 za BA (bug abuse), jer nisam znao šta je lik uradio – sam se ubio i sam je otišao u bolnicu. Možete čuti kako je igrač sa ID-jem 63109 iznenađen i ne zna šta se dešava.

Hoću da proverite logove tačno u 19:44, nakon što sam ga ja izlečio (25253), da vidimo od koga je dobio štetu i kako je pao u nesvest.

StarShopping

Player
Player
Izvinjavam se, pravilno ime admina je:

Michael Brutal.

Moja greška. Dešava se.

mariozirdum

Player
Player
Postavi duži pov
Di se vidi kako tvoj kolega mene ubija sa jenim hitom od metkom pri maximalno brzini što auto ide mogo bi ja ubaciti svoj pov ako se zakomplicira..

Blanc Overdos

Player
Player
Koji si ti da trazish POV u roleplay situacijama? Kako god on te pogodio ti si pao. Mi smo te digli sa medkit, i ti bug abuse radis. Strasno, kako smo mi pucali na tebe kad si ustao kad prvo se nije culo, drugo ne moze sa jedan hit od revolverom da ti uzme 100% health???.

mariozirdum

Player
Player
Dijete drago.ovo je samo igra.shvati to.zamaras druge ljude.kako ti se samo dalo toliko pisati...nadi sebi prijatelje, curu,opusti se,jer se iz ovog tvoga pisanja moze puno reci o tebi.Pokazi postovanje prema ljudima s kojim se dopisujes,jer nisu svi na mozdanom levelu kao ti ,ima starijih ,mladih. prilagodi se. Ako te trenutno netko ti pustio da mjenjas izgled igre,Prepoznat ce ti anticheat igre,pa ce te blokirati.I bit ces tuzan kasnije. Ja sam uvijek spreman za pc chek,ali ti i tvoji prijatelji nece proci,Naljutit ces nekoga od admina. Nemogu se posvetit igri radi dijece kao sto si ti .Previse pisete po forumu i zamarate druge,Robas radi cca 30k, i malo municije.pa svi vi u zatvoru radite afk. sta bi onda trebalo i njih.sankcionirati. .. kad bih dalje krenuo o problemima ne bi me mogao pratiti Meni je svijedno.Ako si imalo sazrio Shvatit ces o cemu ti pricam... a sad
ZA ADMINISTRACIJU
Prijatelju slobodno : Zatvor Demorgan Warn Pc Chek,Ban 7,30,60dana Ja se necu zaliti.
s stovanjem Mario

Status
Not open for further replies.
Top Bottom