Pozdrav admine Abraham Elkhabib ja se ne zalim na tvoju odluku razumijem svoju pogresku ja ne trazim da mi skines ban razumijem te ako nemas mamu ili tatu razumijem kako ti je brate nisam hteo da te povrjedim ja se samo zeli izvinuti znam da mi sada neces oprostiti jer sam ti vredjao mamu razumijem kako ti je brate samo ocu da ti se izvinem ja sam sada imao uspesnu familiju i sada im moram reci da ih napustam zbog moje glupusti valdja za par godina ces mi oprostiti i mozda cu pocnem igrati grand opet ako se predomislis sa kaznom ali ima vremena ja razumem kako je da ti neko vredja mamu i tatu i sada vidim kako ti je zao mi je brate ako ces mi moci oprostiti bio bi ti zahvalan jer necu da budemo neprijatelji i necu da me gledas kao idiota mislim svi me tako gledaju a i ti me isto tako gledas razmem i mozda ces mi jednog dana oprostiti Abraham Elkhabib jos jednom da ti se ispricam meni nije lako ispricati jer me je sram ali sada nije nego mi je zao ako mozes mi oprostiti ikako ako treba napravit cu sta god oces samo da se pomirimo jer necu da budem neprijatelj sa tobom nadam se da me razumes Abraham Elkhabib volite zoxx