Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Kalasnjikov

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Lazar
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8
5. Vaš Diskord: lazarilic
6. Vaše Ingame ime: Lazar Kalasnjikov
7. Vaš ID: 7777

Dodatne Informacije
1. Lider za...
SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Zeleo bih postati lider SAHP-a iz razloga zato sto je to jedna od mojih prvih organizacija i ujedno jedna od najdrazih.

- U dosta mandata sam bio HC u
SAHP-u, te mislim da bi to mnogo pomoglo pri vodjenju organizacije. Smatram da sam odgovorna osoba i da mogu dosta da uticem na clanove iste.

- Zeleo bih obuku novih ljudi dovesti na malo veci nivo nego sto je bilo koja organizacija imala do sad i sa tim bi se povecao znacajno RP u organizaciji a i u buducnosti kad budu napustili istu.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Bice dodat specifican sistem obuke novih kandidata koji bi prosli regrutaciju te bi nakon prodjene obuke morali da idu sa instruktorima obuke u patrole kako bi naucili da rade. Bio bi uvede patrol-log i tu bi se pratio proces kako napreduje novododani clan. Nakon ispunjenih zadataka koje ce odraditi sa instruktorima, bice unapredjeni i pusteni da rade i sa ostalim kolegama.

- Napravio bih mnogo bolji sistem saobracajne policije, te bi bilo mnogo vise ljudi koji bi bili na autoputevima i stajali sa radarima. Sa time bi se smanjilo bahacenje po autoputu i saobracajne nezgode.

- Uveo bih ceste sastanke, kratke kvizove za proveru znanja i ljudi koji znaju sve bez greske bi bili nagradjeni za to.

- Dodao bih redovne bonuse za sve prisutne u organizaciji koji bi imali uredno popunjen patrol-log, bonuse za ucestvovanje u akcijama i individualne bonuse za clanove koji se isticu od ostalih.

- Poboljsao bih odnose izmedju ostalih organizacija sto bi jako doprinelo svima.

Sa srecom i ostalim ucesnicima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom