Informacije
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 16 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Borfirio
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: SAHP ( San Andreas High Way Patrol )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Želim da budem šerif SAHP-a jer smatram da je vrijeme koje sam proveo na dužnosti u SAHP-u pokazalo da sam više nego sposoban voditi najveću organizaciju u San Andreasu. Proveo sam 2 i po mandata inkorporirajući nove ideje i nove načine rada, od kojih se većina još uvijek koristi u trenutnim operacijama SAHP-a.
2. Drugi razlog zašto želim da budem šerif je taj što će promjene koje imam na umu za organizaciju odvesti SAHP na viši nivo i steći više poštovanja prema organizaciji i gradu.
3. Osim toga, želim da podržavam i održavam vrijednosti koje su usadili prethodni šerifi. Blisko sam sarađivao sa šerifom Pokeom Čenom i razumem veoma detaljno vrednosti i integritet koji se očekuju u organizaciji i posvetiću svoje vreme i trud da ih podržim i proširim na njih.
4. Poslednji i verovatno najvažniji razlog zašto želim da budem lider SAHP-a je moj nivo zrelosti. Imam stvarno životno iskustvo u radnoj snazi. Ja sam bivši vojnik, tako da razumijem strukture činova i upravljanje svakodnevnim operacijama unutar strukture koja dobro funkcioniše. Nosim se zrelo i razumijem kada je prihvatljivo igrati se, a kada nije. Sa svojim prethodnim iskustvom, razumijem da su ključni dio liderstva ljudi oko vas i odnosi koje razvijate s njima. Bez ljudi nemate organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Želio bih da implementiram program obuke za igranje uloga, dovodeći policajce u situaciju da su kršenja pravila igre uloga sasvim moguća i da im dam priliku da neuspjeh kako bi ih uputili i naučili pravilnom RP-u u tim situacijama. Kršenje pravila je uvijek bilo problem u pravnim organizacijama i smatram da bi ovakvi programi pomogli u ublažavanju ovih problema
- Takođe bih želeo da uključim i druge pravne organizacije u svakodnevne operacije SAHP-a, angažujući spoljne organizacije više u SAHP-u jer smo braća po oružju.
- Također ću provoditi ispite za unapređenja unutar Organizacije. Ispiti za prelazak od vojnika do kaplara, desetnika do narednika itd. Bit će neophodno razumjeti odgovornosti koje svaka pozicija ima, a ne samo unaprijediti u sljedeći čin i shvatiti to sami.1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 16 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6-7 sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Borfirio
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: SAHP ( San Andreas High Way Patrol )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Želim da budem šerif SAHP-a jer smatram da je vrijeme koje sam proveo na dužnosti u SAHP-u pokazalo da sam više nego sposoban voditi najveću organizaciju u San Andreasu. Proveo sam 2 i po mandata inkorporirajući nove ideje i nove načine rada, od kojih se većina još uvijek koristi u trenutnim operacijama SAHP-a.
2. Drugi razlog zašto želim da budem šerif je taj što će promjene koje imam na umu za organizaciju odvesti SAHP na viši nivo i steći više poštovanja prema organizaciji i gradu.
3. Osim toga, želim da podržavam i održavam vrijednosti koje su usadili prethodni šerifi. Blisko sam sarađivao sa šerifom Pokeom Čenom i razumem veoma detaljno vrednosti i integritet koji se očekuju u organizaciji i posvetiću svoje vreme i trud da ih podržim i proširim na njih.
4. Poslednji i verovatno najvažniji razlog zašto želim da budem lider SAHP-a je moj nivo zrelosti. Imam stvarno životno iskustvo u radnoj snazi. Ja sam bivši vojnik, tako da razumijem strukture činova i upravljanje svakodnevnim operacijama unutar strukture koja dobro funkcioniše. Nosim se zrelo i razumijem kada je prihvatljivo igrati se, a kada nije. Sa svojim prethodnim iskustvom, razumijem da su ključni dio liderstva ljudi oko vas i odnosi koje razvijate s njima. Bez ljudi nemate organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Želio bih da implementiram program obuke za igranje uloga, dovodeći policajce u situaciju da su kršenja pravila igre uloga sasvim moguća i da im dam priliku da neuspjeh kako bi ih uputili i naučili pravilnom RP-u u tim situacijama. Kršenje pravila je uvijek bilo problem u pravnim organizacijama i smatram da bi ovakvi programi pomogli u ublažavanju ovih problema
- Takođe bih želeo da uključim i druge pravne organizacije u svakodnevne operacije SAHP-a, angažujući spoljne organizacije više u SAHP-u jer smo braća po oružju.
- UVOĐENJE NOVI RANK SYSTEM.
30. Državni Sheriff
29. Zamenik Državnog Sheriffa.
28. Assistent Državnog Sheriffa
27. Supervizor
26. Komandir stanice
25. Dispatcher
24. Glavni Inspektor
23. Zamenik Glavnog Inspektora
22. Vodja Patrole
21. Zamenik Vodje Patrole
20. Viši Inspektor
19. Niži Inspektor
18. Mlađi Inspektor
17. Inspektor
16. ATJ Specijalista
15. ATJ Offroad Team
14. ATJ Kapetan
13. Sheriff Offroad Team
12. Sheriff Poručnik
11. Sheriff Narednik
10. Sheriff Veteran III
9. Sheriff Veteran II
8. Sheriff Veteran I
7. Sheriff Sergeant III
6. Sheriff Sergeant II
5. Sheriff Sergeant I
4. Sheriff Poručnik
3. Sheriff Regrut
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
26. Komandir stanice
25. Dispatcher
24. Glavni Inspektor
23. Zamenik Glavnog Inspektora
22. Vodja Patrole
21. Zamenik Vodje Patrole
20. Viši Inspektor
19. Niži Inspektor
18. Mlađi Inspektor
17. Inspektor
16. ATJ Specijalista
15. ATJ Offroad Team
14. ATJ Kapetan
13. Sheriff Offroad Team
12. Sheriff Poručnik
11. Sheriff Narednik
10. Sheriff Veteran III
9. Sheriff Veteran II
8. Sheriff Veteran I
7. Sheriff Sergeant III
6. Sheriff Sergeant II
5. Sheriff Sergeant I
4. Sheriff Poručnik
3. Sheriff Regrut
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
- Trebalo bi postojati strožije pravilo izlaska iz RP situacija. Neki od policajaca napuštaju RP kada su ih uhvatili članovi bande. Dakle, ove stvari treba zaustaviti donošenjem strožih pravila.
SREĆNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA, HVALA ADMINISTRACIJI NA ČITANJU MOJE PRIJAVE. UGODAN OSTATAK DANA SVIMA !