Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lukile Whitee

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-10
5. Vaš Discord: luka_0007
6. Vaše ingame ime: Lukile Whitee
7. Vaš ID: 53040

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP (San Andread Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prventsveno imam tu zelju da budem lider ove organizacije bio sam u njoj vecinu vremena i proso kroz svakakvih lepih trenutaka i odlucio da se prijavim za lidera i pokusam da napravim nesto od ove organizacije ako bih imao sansu da je vodim, medjutim proveo sam polovinu svog rp-a u state organizacijama te znam kako sve funkcionise i znam kako da radim ovaj posao i imam tu sposobnost da vodim organizaciju jer sam se trudio da sve sam naucim i iskren budem prema svima.

Nisam bio lider do sada , zato sam odlucio pruziti sebi jednu sansu za ovako jedinstvenu organizaciju jer mislim da bih mogao odlucio da je vodim zbog svog iskustva provedenog i naucenog na ovom serveru i vecinom u state organizacijama. Jako bi mi pomogli moji ljudi u koje imam poverenja jer nije lako voditi ovaku organizaciju pogotovo sto ona uvek ima bas puno ljudi ali mislim da bi se jako trudio da se snadjem i da me svi postuju kao sto bi ja njih jer to je najbitnije u svakoj organizaciji kako bi opstala kouminikacija izmedju zaposlenih i izmedju lidera.

Voleo bih da mi se pruzi sansa da pokazem svima kako je to voditi jednu organizaciju za koju vecina ljudi zna i u koju svi hoce da budu jer ima mnogo akcija na autoputu , previse je privlacna organizacija bas po svemu jer uvek moze da se napravi dobar roleplay i dobra komunikacija izmedju zaposlenih i najvise je potrebna ozbiljnost u vecini trenutaka kako bi se nesto zapravo postiglo, jako volim ovu organizaciju i jako bi se trudio za nju tako da voleo bih da dobijem sansu da pokazem svima kako je to.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Razina rp-a bi bila na visokom nivou jer previse ljudi jednostavno nece se upusti u rp vec ga vecinu vremena krsi zato mislim da je SAHP po tome malo losiji ali sve se moze popraviti sa iskustvom.

Imao bih posebne jedinice koje bih non stop bile aktivne , to ukljucuje dobre pucace , kordinaciju i komunikaciju izmedju sebe jer jedinice su kljucne u svakoj organizaciji i ljudi u njoj.

Imao bih specijalne uniforme za svaki cin znaci Pauk sluzba svi bi kretali od nje kako bi sve bilo fer i zasluzili HC smatram da je to fer jer su svi tako kretali svoj rp a ne sad svi da imaju HC naravno svako ko bude HC stvarno ce se morati zalagati za ovu organizaciju a ne samo platu da skuplja mislim da je to jedno od najbitnih stvari kako bi organizacija opstala i ljudi nesto doprineli njoj.

Nocne patrole gde bi clanovi obezbedili da saobracaj na autoputu bude siguran u noci jer se tad kriminal odvija najvise i mislim da je to jedna od kljucnih stvari zapravo za San Andreas Highway Patrol.

Specijlne operacije kao sto su Safe HighWay - to znaci da bi imao tajne sluzbe odonosno secret service koji bi bili u skrivenim vozilima (Jugular) i presretali ljude i hapsili ih ako su pocinili zlocin

Kanal hapsenja gde bi ljudi postavljali njihova hapsenja u video formatu i svi bi bili nagradjeni ko bi se stvarno trudio i imao najvise hapsenja jer mislim da bi ljudi stekli kroz to neku aktivnost i kada vide da nije za dzabe nego da se trud isplati onda ce svi se ugledati na njega .

Voleo bih da pravim redovne sastanke i pricamo sa clanovima ako im nesto smeta kod nas ako ima neku zalbu da prijave ili nesto da dodaju ako treba da se popravi kako bi znali na cemu smo i sta da radimo dalje kako bi napredovali.

Radar - od svih aktivnih patrola mora biti postavljena jedna patrola koja će koristiti fiksni radar i uslikavati svako prekoračenje brzine.

Trudio bih se da stanica non stop bude prazna kako bi bilo sto vise aktivnih patrola da pokazemo ljudima da kriminal uopste ne sme da postoji na autoputevima kako bi bili bezbedni i ugledali se na nas.

Trudio bih se da imam sto bolji odnos sa svim organizacijama, jer to ako ne ispunimo roleplay na serveru uopste ne moze da se napravi jer NG je potreban za ammo run GOV za balans organizacije sve ima svoje svi smo potrebni jedni drugima te ce mi to biti prva kljucna stvar koju cu da uradim.

Imao bih redovne regrutacije i obuke clanova gde bi se trudili da sakupimo sto vise ljudi i pokazemo gradjanima koliko smo zapravo aktivni i koliko se trudimo da ucimo nove clanove SAHP-a kako se radi i kako zapravo sama organizacija funkcionise.

4.Kriterijum

13 godina OOC
10 godina IC
Posedovanje svih dozvola(Ako se desi kojim slucajem da ih ljudi nemaju onda cemo kontaktirati kolege iz NG(Vojni rok) , kolege iz vlade i EMS)
Postovanje visih cinova
Postovanje same organizacija
Postovanje pravila servera,grada
Sama disciplina i bez ikakve toksicnosti i konflitka izmedju sebe.

5.Kao sam lider ove organizacije potrebno je par stvari izdvojiti a to su:

Nikada ne bi dozvolio nijednom clanu da bude toksican ili slicno tome zato sto sam se trudio da kroz ceo svoj rp-zivot glumim lika koji je dobar i nikada nisam zapravo stvarno uvredio ikoga tako da mislim da svi mogu da budu pristoji i lepo se slazu kako bi organizacija opstala.

Postarao bih se o tome da kolegama iz NG pomognem za ljudstvom ako im zafali te ljude saljem na vojni rok jer kolege iz NG moze da naprave stvarno iskusnog coveka i taman kad se vrati da mu se odrzi obuka kako sta i da ljudi vide od njega i organizacija funkcionise kako treba.

Svoju aktivnost bi pokazao drugima te se oni mogu ugledati na mene i zapravo videti koliko se ja zalazem za ovu organizaciju te bi drugi isto to radili jer ne zahtevam mnogo barem 1 sat da udju i urade par stvari mnogo doprinosi ovoj organiazciji

Naucio bih licno sve kako i sta treba da se radi i kako sam SAHP funkcionise.

6.Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene

7.Rankovi: