Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42823
Players nickname
Nemanja Macher
Suspect ID
63687
Date of violation
Oct 24, 2024
Time of violation
16:10
Proofs
https://www.youtube.com/

nemanjamacher

Player
Player
MAIN ACCOUNT I 19803
PRVI BAN EVADE ACCOUNT I 59382
DRUGI BAN EVADE ACCOUNT I 63687

Snimak gde se cuje sve da je to on,dakle njegov glas jelte I Watch tankz | Streamable
Snimak kako mi se javio na discord kad sam ga juce okacio za cheat i ban evading I Watch TANKZ | Streamable
Na snimku sa discorda se jasno vidi da je upisan isto kao i na forumu I M32a , i jasno se vidi sta mi je pisao jos davnih dana, sa istog discorda naravno,LEPO SE VIDI STA JE NAPISAO, ( A ZNAS DA AVEJDAM ) ,SAMO PRIZNANJE.

NA OVOM POVU SADA SE VIDI OPET NJEGOV ISTI DISCORD , SNIMAK POVA SA ONIM PROSLIM BAN EVADE ACCOUNT KAO STO SAM NAPISAO - 59382 I Watch Ban evading tankz | Streamable

Napominjem administraciji da je slican slucaj kao sa Kimi Rubirozom, dakle pravi accounte nonstop,ima ih preko 20,a kada ga seniori pregledaju za 1.1 1.4 ne pronadju nista sumnjivo jer zameni sve...

nemanjamacher

Player
Player
Most normal person in Pancevo
Nemam ja problem Tankz da kažem odakle sam šta sam, ali zbog mojih bivših drugara kakvi god da su oni, neću ih reportati za to što ti šalju moje slike i privatne informacije iako imam dokaze, ti ćeš biti banovan to mi je dovoljno

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Nedovoljno dokaza za Evaiding , a i
2 videa ste cak uklonili potpuno sa dokaznim materijalom​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom