Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Max Dimitrov
Suspect ID
15983 28281 39336
Date of violation
Oct 25, 2024
Time of violation
20 05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=KjNxSO7YU-M

Jefta666

Player
Player
Ovako dosli su mi kod kuce i poceli psovat prijetit itd. Ja sam u 20 05 dosao iznad svoje kuce do kuce od susjeda koji nema FAM u toj kuci
20 05
Tu su pocinili GP 6.15 tj 39336
Onda dolazim ja evo zalba koju su prihvatili koja traje samo 18 sekundi gdje ja ODBROJAVAM da se maknu od mene jer naravno vec su me ubili i dolazim nazad do svoje kuce
Mozete pogledat na videu 20 22 sati
znaci nakon 15 minuta dolazim do svoje kuce gdje mi je FAM
20 36 dolazim da pitam dali je dosta ali ne opet vrijedjanje sisajte K***** odjebite itd odbrojavaju mi a KUCA nije njihova ponavljam kuca nije njihova niti od njihovog FAMa BLACKOUT Neformalna
Naravno opet me ubijaju i dolaze u moje dvoriste vise od njih 3 iz FAMa BLACKOUT odbrojavaju mi u MOM DVORISTU OD KUCE
20 39
Opet GP 6.15
Ovo je Familija BLACKOUT neformalna i zelim da Mujo ili neko veci nadredeni provjeri sve ove POV i da se kazni doticna Familija.
Ako meni odobravate onu gdje BROJIM za GP 6.15 nadam se da ce bit PRAVDE da se kazne IGRACI i FAM
Meni dolaze doma u dvoriste nakon sta me ubiju i MALTRETIRAJU PSIHICKI
Moja kuca br 67 slobodno provjerite da je moja kuca i moje dvoriste
Volio bi da se PRAVDA zadovolji hvala i LP

Jefta666

Player
Player
Samo neka Mujo ili netko veci pogleda ovo jer ako pogledaju ovi Admini koji su prijatelji od ovih bit ce da nema dovoljno dokaza :) Lp

Jozo Bozo

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 2734 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.4.
ID 15983 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.4.
(6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura bez biografije RP -a.)

ID 64734 će biti kažnjen za PowerGaming (PG).
(Pričate mrtvi.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom