Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review MAGNUM I NEFORMALNA ORGANIZACIJA

Urke Crow

Player
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
35
-Ime porodice: Magnum

-Ime i prezime lidera: Urke London

-Discord lidera: urkke

-Broj kuce: 451

-ID lidera: 42673

-Forum link osnivaca porodice:
Urke Crow


PRICA PORODICE
Kriminalna porodica Magnum

-U srcu Italije, među uskim uličicama i prelepim trgovima, skrivena je mračna priča o kriminalnoj porodici poznatoj kao Magnum. Ova porodica, koja je svoje korene posadila još u posleratnim godinama, postala je simbol moći i straha, a njena delatnost obuhvatala je razne oblike kriminala, uključujući pranje novca, nameštanje i trgovinu oružjem.

-Kriminalna porodica Magnum osnovana je u malom gradu blizu Rima, gde su njeni članovi brzo stekli reputaciju kao najopasniji igrači na crnom tržištu. Njihova sposobnost da manipulišu sistemom, korumpiraju vlasti i ućutkaju rivale doprinela je brzom usponu njihove moći. Na početku su se bavili sitnijim delima, ali su ubrzo prešli na ozbiljnije kriminalne aktivnosti.

-Jedna od glavnih delatnosti porodice Magnum bila je pranje novca. Koristeći lažne firme i offshore račune, uspevali su da prikriju poreklo svojih ilegalnih prihoda. Njihovi pranje novca operacije bile su toliko sofisticirane da su privukle pažnju čak i međunarodnih agencija za sprovođenje zakona. Uključivali su se u razne legalne poslove kao što su restorani i turističke agencije, kako bi legitimno prikrili svoje ilegalne dobitke.

-Pored pranja novca, Magnum je bio poznat i po nameštanju raznih sportskih događaja i političkih izbora. Njihova sposobnost da kontrolišu ishod utakmica i izbora omogućila im je da osiguraju dodatne resurse i prošire svoj uticaj. Korišćenjem prevara, porodica je postala ključni igrač u mnogim važnim poslovima, a njihovi kontakti u različitim sektorima osiguravali su im potrebnu zaštitu.

-Trgovina oružjem predstavljala je još jedan značajan izvor prihoda za Magnum. Ilegalno trgovanje oružjem, uključujući i sofisticirane vojničke sisteme, omogućilo im je da se uključe u međunarodne lanace snabdevanja. Njihova mreža kontakata proširila se na Balkanu i dalje, čineći ih jednim od najvažnijih igrača na crnom tržištu oružja.

-Danas, porodica Magnum i dalje ostaje jedna od najmoćnijih kriminalnih organizacija u Los Santos. Njihova sposobnost da se prilagode promenama u zakonodavstvu i strategijama policije omogućila im je da opstanu i u vremenu kada se kriminalne aktivnosti sve više prate i sankcionišu. Mnogi članovi porodice su se povukli u senku, ali njihova mreža ostaje aktivna i snažna.

-Rankovi:

-(1)SOSPESO
-(2)SOLDATO
-(3)CAPOROLE
-(4)SERGENTE
-(5)TENENTE
-(6)CAPITANO
-(7)MAGGIORE
-(8)COLONNELLO
-(9)GENERALE
-(10)COMANDANTE

-Zanimanja:
1-Pljacke
2-Otmice
3-Prodavanje ilegalnih predmeta I droga
4-Reketiranje
5-Kradja vozila
-Cilj:
1-Finansijska dobit
2-Kontrola teritorije
3-Moc I uticaj
4-Odrzavanje unutrasnje discipline I rojalnosti
5-Zastita clanova porodice I operacija
6-Reinvestiranje u legalne poslove radi pranja novca
7-Sirenje poslovanja
-Pravila:
1.1Strogo zabranjeno kradja iz familije
1.2Postovanje visih cinova
1.3Vredjanje ostalih clanova familije
1.4Postovanje drugih porodica sa kojima smo u savezu
1.5Clanovi familije se moraju medjusobno pomagati
1.6Zabranjeno toksicno ponasanje
1.7Postovanje pravila grada
1.8Rank nije bitan svi su jednaki
1.9Auto moraju biti nakon koriscenja punog rezervoara u garazi
1.10Zabranjeno uzimanje oruzija bez dozvole lidear I co-lidera


Familijarni Outfith:



Familijarni LOGO:
 
Top Bottom