Laza Rubiroza sa 30og akaunta ubija sa 3 assault metka,banujte ga za sta god hocete,ali necu se truditi vise,dzaba kada nonstop on i Kimi prave accounte...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bistar si mi ti, kako ja da znam da je to on ?I lidera familije koji zna da je to on da se bl isto posto je pasha banovan za citovanje isto id 17446 da se isto bl posto pomaze ovim jadnicima da mu uzimaju informale i ostale evente.
to sto sam ja sam uradio ovde po eventima ili ti sa Yakuzom nije niko u zivotu na ovom projektu. a ti citeru mali ces tek sad da vidisti ces mi reci da pomeram zivce na informalima, cijeli svoj grand zivot samo grifas sa yakuzom nista ne radite
igram igricu 2 godine duze od tebe i ti meni nesto pricas, yakuza je niko i nista kakve su bile familijeto sto sam ja sam uradio ovde po eventima ili ti sa Yakuzom nije niko u zivotu na ovom projektu. a ti citeru mali ces tek sad da vidis
Brando ti jedino mozes samo da places i da kacis jer si forum warior sto nema zivot i spavas na grand klasican forum wariorI lidera familije koji zna da je to on da se bl isto posto je pasha banovan za citovanje isto id 17446 da se isto bl posto pomaze ovim jadnicima da mu uzimaju informale i ostale evente.
brando kad ces malo da ostavis komp i izadjes napolje da vidis kako izgleda sunce ili da vidis kako izgleda zenski rodi ti neces dugo . brando nema nista od krsenja pravila za 2 godien sem sto sam zbog nepravde vredjao neke admine i za to dobio kaznu. a vi citeri i sto podrzavate ovakve necete biti ovde.
ℕ𝕖𝕞𝕒𝕟𝕛𝕒 𝕄𝕒𝕔𝕙𝕖𝕣 𝕒𝕗𝕥𝕖𝕣 𝕒𝕝𝕝 𝕓𝕒𝕕 𝕚𝕟𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕝 - 𝔽𝕆ℝ𝕌𝕄Laza Rubiroza sa 30og akaunta ubija sa 3 assault metka,banujte ga za sta god hocete,ali necu se truditi vise,dzaba kada nonstop on i Kimi prave accounte...