Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24768
Players nickname
Luka kostadinovski
Suspect ID
54982
Date of violation
Oct 28, 2024
Time of violation
20:35
Proofs
https://youtu.be/9r3YVufipfA?si=R66MyefDLJWGTedb

Boriis Grocanac

Player
Player
mogao bi da dostavis pov gde si krenuo da pucas na nas sa revolverom,dosao si sa brda gore ne znam ni kako ali dobro sedeo si u autu i baitao kasnije si pucao revom na nas i navlacio da te pucamo i to si iskoristio da bi pokusao nekome warn da nabijes tako da okaci snimak od pocetka kako si dolazio do nas i sta si sve radio bez secenja snimka

Luka Kostadinovski

Player
Player
mogao bi da dostavis pov gde si krenuo da pucas na nas sa revolverom,dosao si sa brda gore ne znam ni kako ali dobro sedeo si u autu i baitao kasnije si pucao revom na nas i navlacio da te pucamo i to si iskoristio da bi pokusao nekome warn da nabijes tako da okaci snimak od pocetka kako si dolazio do nas i sta si sve radio bez secenja snimka
nemoj lagati sve je pov

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite duzi POV od pocetka situacije
Rok za dostavu 12h

Luka Kostadinovski

Player
Player
decko jas sam bio van dvrorista sta pucas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom