Dobro vece pre svega, danas oko 6:30 uvece dobio sam ban za 1.1 1.4 mada nikada nisam imao vise od 2 akaunta (main 46894) (twink 50179), ali jesam delio akaunt nisam siguran tacno kada ali mogu da kazem da je bilo oko ovog vremena prosle godine. Tada nisam znao za pravilo oko deljenja akaunta jer sam tada krenuo sa igrom, kada sam saznao za ovo pravilo pitao sam admine na serveru sta trebam da radim i neki su mi rekli da se javim Muji u dm. Javio sam se i nije bilo odgovora, cekao sam da Muja udje na server i poslao tiket. Muja mi je odgovorio da mu napisem sve u dm na discordu sto i jesam uradio, i Mujin odgovor je bio *Ok je, ne radi to vise* 02/24/24 10:58 PM
Danas oko pola 7 sam usao u igricu i vidim da mi je main banovan na 60 dana, a na twinku je sve ostalo kao i pre.
Ne kazem da je Dragan Macak doneo pogresnu odluku svaka mu cast sto je zapazio tako mali izuzetak.
Ne bih ovde da stavljam sliku naseg dma zato sto smo pisali i o necemu drugom.
Moj discord id:725628530397806633
Moj discord userajapolizesmijaja
Ime ingame: Main-Pavle Smederevacc Twink-Jeremija Halkidiki
Tek je krenuo battle pass koji radim od pocetka i ne zelim da izgubim vreme/levele zbog ovoga.
Hvala unapred!
(Ovo mi je druga zalba,prvu ste mi odbili zbog nepravilnog formata.Nece se vise dogoditi .Popravio sam format)
Danas oko pola 7 sam usao u igricu i vidim da mi je main banovan na 60 dana, a na twinku je sve ostalo kao i pre.
Ne kazem da je Dragan Macak doneo pogresnu odluku svaka mu cast sto je zapazio tako mali izuzetak.
Ne bih ovde da stavljam sliku naseg dma zato sto smo pisali i o necemu drugom.
Moj discord id:725628530397806633
Moj discord userajapolizesmijaja
Ime ingame: Main-Pavle Smederevacc Twink-Jeremija Halkidiki
Tek je krenuo battle pass koji radim od pocetka i ne zelim da izgubim vreme/levele zbog ovoga.
Hvala unapred!
(Ovo mi je druga zalba,prvu ste mi odbili zbog nepravilnog formata.Nece se vise dogoditi .Popravio sam format)