Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66229
Players nickname
Pijunko Pijunovic
Suspect ID
58782 27700
Date of violation
Oct 29, 2024
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vKb1qLwOl9c

Pijunko Pijunovic

Player
Player
u pov se vidi da su me policajci zaustavili zbog rutinske kontrole. iako ih nisam cuo ponudio sam da mi pogledaju dokumnte oni su mene samo tejzovali i uhapsili.napisali kazne u vrednosti od 50k.ovo mi je vec 4 put da idem u zatvor zbog policajaca koji ne znaju rp.

Toni Macola

Player
Player
u pov se vidi da su me policajci zaustavili zbog rutinske kontrole. iako ih nisam cuo ponudio sam da mi pogledaju dokumnte oni su mene samo tejzovali i uhapsili.napisali kazne u vrednosti od 50k.ovo mi je vec 4 put da idem u zatvor zbog policajaca koji ne znaju rp.
Kao prvo davas pasos nisi skinuo masku kao drugo pises u non rp chat a nalazis se u rp situaciji mi to ne smijemo citat 2 minuta drzim tejzer na tebi iako nas ti ne cujes znas kako treba postupat.Kao trece u trenutku sam ti napiso skink masku u chat gore i nisi to napravio

Last edited:

Toni Macola

Player
Player

Last edited:

Toni Macola

Player
Player
I mogao si barem ostavit cjeli pov a ne onaj dio isjec i stavit crno na ekran di sam ti napiso u chat da skines masku.A do tebe je el ti nas cujses ili ne

TeddyM3

Player
Player
MOZES PROCITAT NON RP CHAT on JE HTIO REC DA POPRAVIS MIC ALI TO JE DO NJEGA TKD ono MOGO si PISATI celo vreme a ne da ga hapsis kad covek nis nije imo

Toni Macola

Player
Player
MOZES PROCITAT NON RP CHAT on JE HTIO REC DA POPRAVIS MIC ALI TO JE DO NJEGA TKD ono MOGO si PISATI celo vreme a ne da ga hapsis kad covek nis nije imo
Al kuzis da je on na onaj dio gdje je stavio crno na ekran i isjeko taman sam mu napisk u chat da skine masku a nije htjeo

Toni Macola

Player
Player
Ako treba probati cu dostavit pov iz cjele situacije kako se ja i kolega cujemo, trenutno sam u školi pa pov moze biti tu oko 14:00

Sergej Kobra

Player
Player
Ja i kolega smo mu napisali da skine masku on nije hteo i nije ni pisao niti pricao mi smo mu opet napisali i on nije samo odogovarao mi smo to shvatili kao da se gospodin brani cutnjom i uhapsili smo ga i u zatvoru opet pisali ali gospodin nije hteo da odgovori.

Sergej Kobra

Player
Player
I plus gospodin i da nas nije cuo mogo je da pise jer mi jesmo a on nije i krenuo je da nam pokazuje dozvole a i sam zna da treba da skine masku i da nam preda pasos.

Frenklin Bonanza

Player
Player
Kao prvo davas pasos nisi skinuo masku kao drugo pises u non rp chat a nalazis se u rp situaciji mi to ne smijemo citat 2 minuta drzim tejzer na tebi iako nas ti ne cujes znas kako treba postupat.Kao trece u trenutku sam ti napiso skink masku u chat gore i nisi to napravio
Ocilgledno cu morati da ti pisem u takvu situaciju da ako volis da igras RP kao policajac kako treba da postupis nista tesko samo aktiviras mozgic.
- DOBRA VECE GOSPODINE STANITE SA STRANE
- MOLIM VAS SKINITE MASKU RAZLOG ZAUSTAVLJANJA (DOBAR IC RAZLOG MORAS DA IMAS DA NAPISES)
- UZMES PASOS UZMES PDA PROVERIS IMA LI KAZNE NEPLACENE I DALI IMA DOSIE
- PRETRAZIS GA PRETRAZIS GEPEK FINO LEPO KAO GOSPODIN AKO NE PUSTAS DALJE
NAUCI DA IGRAS RP VERUJ MI LAKSE CE DA TI BUDE NIJE MI TESKO PISATI KOLKO TEBI TREBA DA SE SNADJES !

Toni Macola

Player
Player
Ocilgledno cu morati da ti pisem u takvu situaciju da ako volis da igras RP kao policajac kako treba da postupis nista tesko samo aktiviras mozgic.
- DOBRA VECE GOSPODINE STANITE SA STRANE
- MOLIM VAS SKINITE MASKU RAZLOG ZAUSTAVLJANJA (DOBAR IC RAZLOG MORAS DA IMAS DA NAPISES)
- UZMES PASOS UZMES PDA PROVERIS IMA LI KAZNE NEPLACENE I DALI IMA DOSIE
- PRETRAZIS GA PRETRAZIS GEPEK FINO LEPO KAO GOSPODIN AKO NE PUSTAS DALJE
NAUCI DA IGRAS RP VERUJ MI LAKSE CE DA TI BUDE NIJE MI TESKO PISATI KOLKO TEBI TREBA DA SE SNADJES !
Joj kako volim kad se neko mijesa tako to ti a nije upucen u situaciju ja sve ovo znam ali on je imao prekoračanje brzine 140 je vozio a dozvoljeno je 120 ja ga zaustavim i kazem mu znate razlog zaustavljanja on nijr ništa odgovaro nego je piso u NON RP CHAT ne cujem vas cjelu situaciju nije cuo a necuje se ni na pov, na pov nije cjela situacija kako ga ja zaustavljam i isjekao je dio i stavio crno gdje sam mu napiso u CHAT da skine masku zatim da pasos ali pravi se da nevidi ceko sam 2 minuta onda sam ga tejzo i vodio u zatvor na pov se vidi da on necuje ni mene ni kolegu i kad smo dosli u zatvor pored njega sam pricao sa kolegama iz gova i to se necuje na pov nije do nas sto on necuje nego donjega njegov problem

Johny Zekonjaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

POV nije validan/editovan je.
Pravila za postavljanje zalbe mozete naci ovde.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom