U prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!source: trust me broU prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
jadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovakoU prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
istina istinajadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovako
mnogo molisMolim da se svaki OFF TOPIC komentar kazni, hvala.
jos malo pa ce na hq razmisli jos jednom sta si rekaojadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovako
malo vam fali do afk sezone, uzeli ste vec 17 ter od vagosa, imate sansejos malo pa ce na hq razmisli jos jednom sta si rekao
jadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovako
dodirni mi kolenaApproved - G.P 1.7 | 14380 2635
Pozdrav, Zelio bih da prijavim ID 14380 za Generalno Pravilo 1.7. Naime on je od ID-a 2635 po drzavnoj ceni dobio biznis Barber Shop blizu pijace dok je njegova Market Cena vise od 50mil. To se desilo negde pre 15. maja 2023.gta5grand.comRejected - G.P 1.8 | 891 9535
Pozdrav mislim da je administrator pogresio sa odlukom ID 9535 je dao pare ID 19352 oko marta i on je onda on dao na svoj main ID 891 molim da se proveri detaljno.gta5grand.comPending review - Cheats Pomaganje Cheaterima | 8915 14380
Pozdrav, Kao sto cete videti na POV-ovima, Tsagi Crete 8915 vec duze vreme na serveru koristi Aimlock i Wallhacking, i uz to ga podrzavaju ljudi sa kojima igra turfove. Kao sto se vidi ovde, ID 8915 na svakom klipu u svojoj montazi osobu je pogodio na isto mesto ispod vrata, sto je uz...gta5grand.comda ti i ovo pomogne da bolje razmislis sta je jadnoRejected - G.P 1.7 | 20108 2635 40372
Pozdrav, Igrač Kristina Castillo 20108 je dala skarf vrijednosti od 30 Mil igraču John Ashford 2635 za iteme u razmeni koji vrijede 10 Mil, a dala je rozi scarf i još iteme igraču Han Castillo 40372 na ruke, molim da se detaljno pregleda jer je igrač 20108 lider Bloodsa. Hvala na odvojenom...gta5grand.com
sve teritorije koje su imali vagosi smo mi winali pre nego sto smo uzeli bloodse, nijedan turf nije bio afk, naum je pre ko zna koliko uzeo femilise i idalje nije uspeo da se odvoji od hqa, femilisi ako su dovoljno dobri nece nam dozvoliti da winamo sez i tjt, a to sto je swain rekao da je zavrsio sa turfovima je nesto sto bi svaki normalan lider uradio kad dodje na hqdodirni mi kolena
zovem sossve teritorije koje su imali vagosi smo mi winali pre nego sto smo uzeli bloodse, nijedan turf nije bio afk, naum je pre ko zna koliko uzeo femilise i idalje nije uspeo da se odvoji od hqa, femilisi ako su dovoljno dobri nece nam dozvoliti da winamo sez i tjt, a to sto je swain rekao da je zavrsio sa turfovima je nesto sto bi svaki normalan lider uradio kad dodje na hq
Molim da se svaki OFF TOPIC komentar kazni, hvala.
Dokazi stariji od 48h pogledaj tamo format zalbe pa kaciU prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
Joj redji blacklistovani keru jebo te otac mrtvi sto te takvog napravi pu govedo jedno malo nevaspitanomalo vam fali do afk sezone, uzeli ste vec 17 ter od vagosa, imate sanse
Approved - G.P 1.7 | 14380 2635
Pozdrav, Zelio bih da prijavim ID 14380 za Generalno Pravilo 1.7. Naime on je od ID-a 2635 po drzavnoj ceni dobio biznis Barber Shop blizu pijace dok je njegova Market Cena vise od 50mil. To se desilo negde pre 15. maja 2023.gta5grand.comRejected - G.P 1.8 | 891 9535
Pozdrav mislim da je administrator pogresio sa odlukom ID 9535 je dao pare ID 19352 oko marta i on je onda on dao na svoj main ID 891 molim da se proveri detaljno.gta5grand.comPending review - Cheats Pomaganje Cheaterima | 8915 14380
Pozdrav, Kao sto cete videti na POV-ovima, Tsagi Crete 8915 vec duze vreme na serveru koristi Aimlock i Wallhacking, i uz to ga podrzavaju ljudi sa kojima igra turfove. Kao sto se vidi ovde, ID 8915 na svakom klipu u svojoj montazi osobu je pogodio na isto mesto ispod vrata, sto je uz...gta5grand.comda ti i ovo pomogne da bolje razmislis sta je jadnoRejected - G.P 1.7 | 20108 2635 40372
Pozdrav, Igrač Kristina Castillo 20108 je dala skarf vrijednosti od 30 Mil igraču John Ashford 2635 za iteme u razmeni koji vrijede 10 Mil, a dala je rozi scarf i još iteme igraču Han Castillo 40372 na ruke, molim da se detaljno pregleda jer je igrač 20108 lider Bloodsa. Hvala na odvojenom...gta5grand.com
Malo mi fali da ti mater zguzim de mi reci kad je slobodna za taslačenje i kolika joj je tarifa ?malo vam fali do afk sezone, uzeli ste vec 17 ter od vagosa, imate sanse
Ne diraj mi Mare da ti se ne bi najebal stare tisina tamo MARS OTALE KERU BLACKLISTOVANImnogo molis
Ugasili smo tebe smradu jedan to nam je jedino bitno, šejtan uklonjen mission complete pu pogani stvorejadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovako
source: trust me bro