Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
14380
Players nickname
Mare Ashford
Suspect ID
2717
Date of violation
Apr 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/J4r1AFteYks

Matthew-

tata
Player
jadno realno, kad ga na turfu ne mozes ugasiti pa moras ovako
da ti i ovo pomogne da bolje razmislis sta je jadno

dodirni mi kolena

Matthew-

tata
Player
sve teritorije koje su imali vagosi smo mi winali pre nego sto smo uzeli bloodse, nijedan turf nije bio afk, naum je pre ko zna koliko uzeo femilise i idalje nije uspeo da se odvoji od hqa, femilisi ako su dovoljno dobri nece nam dozvoliti da winamo sez i tjt, a to sto je swain rekao da je zavrsio sa turfovima je nesto sto bi svaki normalan lider uradio kad dodje na hq

sve teritorije koje su imali vagosi smo mi winali pre nego sto smo uzeli bloodse, nijedan turf nije bio afk, naum je pre ko zna koliko uzeo femilise i idalje nije uspeo da se odvoji od hqa, femilisi ako su dovoljno dobri nece nam dozvoliti da winamo sez i tjt, a to sto je swain rekao da je zavrsio sa turfovima je nesto sto bi svaki normalan lider uradio kad dodje na hq
zovem sos

ammirshotta

Player
Player
Molim da se svaki OFF TOPIC komentar kazni, hvala.

U prilozenom pov se cuje kako id 2717 vredja projekat, vidi se u gornjem levom uglu da je to on Ammir Shota | 2717. Takodje evo vam i pov od skoro samo da mu cujete glas i da vidite da je to ista osoba.
Dokazi stariji od 48h pogledaj tamo format zalbe pa kaci

hamzaxd234

Player
Player

Taki je nas redjilica mali to je zato sto nije imao ocinske figure pa je ovako bezobrazan

Stesat ce se on sad kad je blacklistovan bit ce cika znaci ne mere vise igrat na RS serveru nije mu dobro popustio u skoli sve jedinice dobija suza suzu goni

Top Bottom